Meet and Dance – Brabanthallen

Op 6 november, in de Romantica zaal van dit Event zal het Carel Kraayenhof Ensemble optreden van 18.45-19.45

Dansen hoort bij je opvoeding!’ hoorde je vroeger altijd. Logisch want dansen op muziek maakt blij en vrolijk en was dé manier om op beschaafde manier met mensen om te gaan en te leren kennen. Veel mannen en vrouwen hebben door het dansen een partner voor het leven gevonden. Op elk feest werd gedanst en elke dorp en stad had minstens wel één- of meerdere danszalen of dancings. Daarbij werd in elk dorp of stad wel ergens dansles gegeven. Naarmate de danszalen verdwenen nam de gelegenheid om te dansen en daarmee om op een gezellige manier mensen te ontmoeten, af.
n samenwerking met orkesten, artiesten, dansleraren, dansclubs, hotels en zaaleigenaren wil Meet & Dance meer dansgelegenheid bieden. Daarvoor wordt een agenda samengesteld van 500 gezellige, geheel vrijblijvende dansavonden voor iedereen! Leuke zalen, goede muziek en een ouderwets gezellige sfeer. Voor paren en singles, vrienden en vriendinnen, jong en oud, gewoon weer voor iedereen!!
cke-okt-2017
Om deze agenda groots te presenteren wordt op 6 november het gezelligste en tevens grootste dansfeest ooit in Nederland gehouden. Een twintigtal fantastische top-orkesten en artiesten, veel dansshows, 12 presentatoren in 5 zalen en 7 uur lang de mogelijkheid om te dansen, van muziek en een drankje en hapje te genieten! Zo kan iedereen weer ervaren hoe mooi, gezellig en fijn samen dansen is.
Meet & Dance biedt op 6 november in de Brabanthallen in Den Bosch voor iedereen een unieke kans om gezellig te dansen, naar muziek te luisteren en mensen te ontmoeten. Dus géén danswedstrijden en wedstrijddansers, maar voor iedereen een dagje uit om met of zonder partner op fantastische muziek gezellig een dansje te maken. Wel of geen dansles gehad? Het meeste vergeten? Dat maakt bij Meet & Dance allemaal niets uit!
Dansscholen en dansclubs ondersteunen Meet & Dance door speciaal voor 6 november én de 500 dansavonden korte opfrislessen aan te bieden. En op 6 november zijn er natuurlijk ook een aantal enthousiaste dansleraren die,als je dit wenst, in een aparte ruimte nog even de basispasjes van een foxtrot of chachacha uitleggen.
En weet je het nog? ‘Mag ik deze dans van u’ of ‘wil je met me dansen’? Het leek uit de tijd maar op 6 november is dat weer helemaal in! En komt u alleen? Er is geen betere en zeker geen gezelligere manier om nieuwe mensen te ontmoeten dan in een omgeving van dansen en muziek!
*Meet and Dance is een evenement om dansen weer als sociaal-culturele hobby groot op de kaart te zetten. Om mensen de gelegenheid te geven anderen te ontmoeten en te genieten van dansen en muziek. Weg van het scherm! Terug onder de mensen!
Meer informatie: www.meetanddance.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord