Carel Kraayenhof te gast bij Podium Witteman NTR op 1 maart

Podium witteman

Op zondagmiddag 1 maart is het Carel Kraayenhof Ensemble te gast in het nieuwe populaire tv-programma van de NTR NPO 2 op de zondagmiddag Podium Witteman.
Noteer dit alvast in uw agenda!
Tijdstip: 17:10u

Podium Witteman is het wekelijkse muzikale feest van presentator Paul Witteman. Samen met huispianist en cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt hij gasten met bijzondere verhalen. Daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er live optredens van topmusici.

Podium Witteman omarmt de wereld van de klassieke muziek maar zoekt ook de grenzen op met genres zoals pop, jazz, of wereldmuziek. In de wekelijkse rubriek de Shuffle gaat Mike Boddé samen met een ensemble op avontuur door 400 jaar muziekgeschiedenis.

Het programma wordt live uitgezonden vanuit de gloednieuwe De Hallen Studio’s in Amsterdam-West. Podium Witteman biedt iedere week een podium aan ensembles, orkesten en solisten en hun verhalen. Het programma is voor publiek gratis toegankelijk. Publiek kan zich aanmelden om een uitzending bij te wonen via bijwonenpodiumwitteman@ntr.nl.
meer informatie: www.https://programma.ntr.nl/10627/podium-witteman

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord