Juli Golin, tour manager terug bij Carel Kraayenhof

Vanaf dinsdag 10 september is Juli Golin weer terug bij het management en boekingskantoor van Carel Kraayenhof. Naast haar taak als tour manager zal zij ook het managementteam assisteren. Welkom Juli!

Juli komt van origine uit Brazilië en woont nu alweer 12 jaar in Nederland. Ze heeft de Hospitality Management gestudeerd en heeft grote passie voor de entertainment wereld.

Door haar internationale ervaring in hotels heeft Juli met vele artiesten samen gewerkt. In haar meest recente functie als Host Manager voor een van de beste hotels in Amsterdam, heeft ze voor grote internationale artiesten hun bezoek aan het hotel (en Amsterdam) georganiseerd.
Van 2007 tot 2011 is Juli actief geweest met de productie van concerten en als Tourmanager in Nederland. In deze tijd heeft ze met bekende artiesten samen gewerkt, onder wie Carel Kraayenhof.
Na een pauze van twee jaar in de entertainment wereld is Juli terug gekeerd bij het management van Carel Kraayenhof, als Assistent Manager en als Tour Manager.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord