JURK! & CAREL KRAAYENHOF BRENGEN GRATIS SINGLE UIT VOOR PRINSES MÁXIMA

Beste vrienden en relaties,

Dit persbericht willen wij zeker met u delen.

 Ouderkerk a/d Amstel, 15 april 2013 – Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge hebben vandaag een speciale single uitgebracht voor de aanstaande Koningin, Prinses der Nederlanden Máxima. Het nummer ‘Hakken’ is opgenomen met bandoneonist Carel Kraayenhof die landelijke bekendheid verkreeg door Prinses Máxima tijdens de huwelijksceremonie tot tranen toe te roeren.

 De single wordt gratis aangeboden als geschenk op de website van JURK!. Het nummer is tevens in een bijzondere live uitvoering verkrijgbaar in iTunes voor €0,69 ct. De volledige opbrengst van deze opname gaat naar het Oranje Fonds, een stichting die in 2002 werd opgericht als nationaal huwelijksgeschenk aan Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Het Oranje Fonds bevordert de sociale kant van de samenleving. Zo’n 8000 initiatieven ontvangen jaarlijks een financiële ondersteuning vanuit het fonds.

 Dat het nummer op deze manier wordt uitgebracht komt door een toevallige samenloop van omstandigheden. Dennis van de Ven: “We hebben het nummer ‘Hakken’ in december al opgenomen toen we bezig waren met ons laatste album ‘Glitterjurk’. Tijdens het opnameproces hebben we Carel Kraayenhof benaderd omdat we vonden dat een bandoneon heel mooi in het nummer zou passen”. Jeroen van Koningsbrugge vult aan “Niet wetende dat de troonswisseling zou volgen en het nummer door de inhoud en het verleden van Carel eigenlijk prachtig past bij Prinses Máxima. Daarom hebben we besloten het nummer deze maand gratis aan te bieden aan  de rest van Nederland”.

Zowel JURK! als Carel Kraayenhof maakten eerder ook al bekend mee te zullen werken aan het officiële Koningslied. Het nummer ‘Hakken (voor Maxima)’ is gratis te downloaden op de website https://mp3.eenjurk.nl/  Op de site is tevens de videoclip van het nummer te bekijken.

Kopieer deze link voor de down Load:

https://itunes.apple.com/nl/album/hakken-voor-maxima-feat.-carel/id635263991

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord