Liberacion tijdens CHARIVARI WERELDMUZIEK FESTIVAL in Arnhem – Müsis Sacrum

Het zesde Charivari Wereldmuziek Festival vindt plaats op 23, 24 en 25 januari 2015 in Musis Sacrum Arnhem!

Voorafgaande aan onze theatershow LIERACION in Müsis Sacrum in Arnhem op 23 januari, verlenen wij onze medewerking aan een workshop. Super leuk, schrijf je dus nu ook allemaal in!

Een weekend vol Oost-Europese en Zuid-Amerikaanse wereldmuziek, met dans-, zang- en orkestworkshops voor jong en oud. En met concerten van spannende bands uit binnen- en buitenland waaronder de Kálmán Balogh Gipsy Cimbalom Band uit Hongarije, de Argentijnse tweeling Las Hermanas Caronni, Carlama Orkestar, het Carel Kraayenhof Ensemble, Michiel Braam & Ferenc Kovács en natuurlijk het Charivari trio zelf. Én met daarnaast optredens van jonge en (nog) onbekende Turks-Arnhemse bands, de Turkse dansgroep El-Ele, het Jong Arnhems Strijkorkest, de Accordeon Vereniging Arnhem Zuid, ensembles van Kunstbedrijf Arnhem en nog veel meer!

Het Charivari Wereldmuziek Festival wordt georganiseerd door het Charivari trio dat al dertig jaar verliefd is op Zuid-Amerikaanse en Oost-Europese muziek. Violiste Anneke Frankenberg specialiseerde zich in zigeunermuziek, Cubaanse charanga en Mexicaanse folklore en speelt o.a. in Csókolom Transsylvaanse muziek. Accordeonist Bart Lelivelt trad veel op in muziek- en theaterproducties en speelde onder meer met Baraná, het Nederlands Blazers Ensemble, het Radio Filharmonisch Orkest en zangeres Shura Lipovsky. Gerard Schoren speelt contrabas in verschillende orkesten en werkt als dirigent en arrangeur voor wereldmuziekkoren, zoals Volver. website:https://www.charivari.nl/festival/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord