Nieuwsbrief 23 juni Carel Kraayenhof

Lieve vrienden en relaties,
De zomer 2015 begon afgelopen zondag 21 juni en de wolken weenden dikke regendruppels. Samen met Juan Pablo reden wij deze dag naar een concert in Elkerade. Aangekomen in dit prachtige Zuid-Limburgse dorpje kregen de lange vingers van de zon greep op de wolken en dreven zij ons in de richting van onze Duitse buren. Het werd een prachtige zomermiddag met een DUO-concert in een voormalige varkensstal als onderdeel van de ‘Muziekdagen Eys’. Na deze middag realiseerden wij ons eens te meer hoe divers en fascinerend onze optreedlocaties zijn. In de maand mei stond Carel o.a. twee keer in Ahoy Rotterdam met het Rotterdams Philharmonisch Orkest met de prachtige en succesvolle productie Julia! Daarnaast was hij ‘Artist in Residence’ tijdens het perfect georganiseerde Rabobank Jazzfestival Amersfoort en gaf hij o.a. met het Sexteto Canyengue een concert op het plein van het volgepakte Lieve Vrouwekerkhof. Een paar dagen later had het Carel Kraayenhof Ensemble de eer om in het Paleis op de Dam in Amsterdam een paar nummers te spelen, nadat onze Curaçaose vriendin Millicent Smeets-Muskus de zilveren anjer uitgereikt had gekregen uit handen van prinses Beatrix en in aanwezigheid van koning Willem-Alexander.
TV en nieuwe CD
Ondertussen hunkert de zeer nabije toekomst naar aandacht.
Carel zal van de week een tv-opname doen voor een aflevering van ‘Linda’s zomerweek’ (RTL 4,uitzending 28 augustus), waarin hij een nummer zal spelen met zang van niemand minder dan Wouter Hamel. Vervolgens nemen Carel en Juan Pablo op 28 en 29 juni hun nieuwe CD ‘Hotel Victoria’ op in Splendor Amsterdam.

Nieuwsbrief foto
Zomerstop
Wij hebben besloten om dit jaar de zomerstop te laten plaatsvinden van 9 t/m 28 juli. Het kantoor is dan gesloten.

Openluchtconcerten CKE augustus
Let op en mis dit niet!
Begin augustus geeft het Carel Kraayenhof Ensemble een aantal openluchtconcerten op prachtige locaties; in Noordwijk op het strand, in Alkmaar op het Canadaplein en in Amsterdam in het Vondelpark. Bezoek voor meer informatie onze website.

Liberación
Voor iedereen die de show ‘Liberación’ nog niet heeft gezien bestaat er de mogelijkheid om deze alsnog te bezoeken op 19 november in het Munttheater in Weert en op 28 november in de Philharmonie in Haarlem. Het komende seizoen zal het CKE het repertoire van de CD ‘Liberación’ (verkrijgbaar via onze website) blijven spelen maar dan tijdens de concerten ‘Liberación in concert’. Dit zijn concerten zonder decor, speciaal licht en de prachtige videobeelden. Wilt u meer informatie en/of data? Bezoek dan even onze website.

CKE met Dudi & Kyra
Informatie muzikanten
Wist u trouwens dat u op onze website meer informatie kunt vinden over een aantal van onze muzikanten en medewerkers? Zoek eens de biografieën op en klik eens op het kopje ‘….geheimen en gedachten’. Dit kunt u ook doen bij Thirza, Juli en Rimmert op de pagina ’contact’. Wij vinden het leuk van u te horen wat u van deze extra informatie vindt.

Wij wensen u voor de komende maand fijne zomerse dagen. De mensen die op vakantie gaan wensen wij een mooie reis en een veilige thuiskomst. Namens alle muzikanten en ons team danken wij u hartelijk voor uw steun en support in het afgelopen half jaar. Wij vinden het altijd leuk om iets van u te horen. Dit kan ook via FB en Twitter.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord