Nieuwsbrief 4 aug. Carel Kraayenhof

Lieve vrienden en relaties,
Hartelijk dank voor al uw reacties op de achtergrondinformatie op onze website over de muzikanten.
Het Carel Kraayenhof Ensemble is na de vakantie afgelopen zaterdag begonnen met zijn eerste (uitverkochte) concert op het strand in Noordwijk. Het was een betoverend mooie avond met een rode zon en een volle maan!
Het komende weekend geeft het Carel Kraayenhof Ensemble nog gratis toegankelijke concerten: op zaterdag 8 augustus om 20.30 u in Alkmaar op het Canadaplein en op zondag 9 augustus in het Vondelpark om 12.30 u.
Na deze concerten is het CKE weer te beluisteren op 4 september in de prachtige kerk in Voorschoten.

Wouter Hamel en Carel Kraayenhof
In onze vorige Nieuwsbrief schreven wij dat de tv-uitzending van ‘Linda’s Zomerweek’, waarin Carel en Wouter Hamel samen een nummer ten gehore brengen, te zien zal zijn op 28 augustus, maar dit moet 27 augustus zijn bij RTL 4. Het prachtige romantische nummer dat dan te beluisteren is, zal na de uitzending tegen een kleine vergoeding te downloaden zijn bij iTunes en in onze eigen webshop.

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof gaan een CD opnemen
De platenmaatschappij van Lavinia Meijer, Sony Music Nederland, onderzoekt momenteel of Lavinia en Carel op zeer korte termijn een CD samen kunnen opnemen. Het streven is, dat deze CD voor de eerste concerten van dit duo in oktober uitgebracht wordt. Volg hierover het nieuws via onze website.

Opname CD Juan Pablo Dobal en Carel Kraayenhof
Eind juli hebben Carel en Juan Pablo in Splendor Amsterdam hun nieuwe CD ‘Hotel Victoria’ opgenomen. Op dit moment is het nog onzeker wanneer deze CD zal worden uitgebracht, aangezien Sony Music voorrang wil hebben bij het uitbrengen. Maar wat in het vat zit……
3
Het DUO concert van Carel en Juan Pablo op 27 augustus op een dak in Amsterdam Noord is uitverkocht!

Carel Kraayenhof’s eigen You Tube-kanaal
Wist u dat u zich gratis kunt abonneren op het You Tube-kanaal van Carel Kraayenhof?
Zo ziet u als eerste zijn nieuwe filmpjes.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord