Nieuwsbrief Carel Kraayenhof 25 aug

Lieve vrienden en relaties,
Na een heerlijke zomer waarin wij een geweldige beginnerscursus yoga van zes weken hebben gevolgd bij Johan Noorloos in ‘de Nieuwe Yogaschool’ in Amsterdam en daarna ook nog een aantal dagen mee zijn wezen zeilen in Friesland, zijn wij weer teruggekeerd op het nest in de Beemster.
Wij hopen dat u net als wij weer zin heeft in het nieuwe theaterseizoen.

Carel solo foto: Emil de Jong

‘Lavinia & Carel Live in Concert’
Dit is de titel van de nieuwe CD die op 10 oktober in Muziekgebouw in Eindhoven gepresenteerd wordt. Op 7 en 9 september om 20.00u, vinden de live opnames plaats in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Denkt u dat u leuk en enthousiast publiek kunt zijn, dat Carel en Lavinia met applaus en support wil steunen tijdens deze opnames?
Meldt u dan aan via deze link en ontvang gratis toegangskaarten voor dit bijzondere concert!

De theatershow ‘Liberación’ in Haarlem en Heerlen
Op 4 september geeft het Carel Kraayenhof Ensemble een concert in ‘Het Kruispunt’ in Voorschoten. Het ensemble speelt dan de muziek van de theatershow ‘Liberación’.
Helaas is de theatershow ‘Liberación’ met het unieke schuine podium, de video-wall en de prachtige belichting van Uri Rapaport nog maar twee keer te zien dit seizoen.
Vergeet hiervoor geen kaarten te reserveren:
19 november Munttheater Weert
28 november Philharmonie Haarlem

Wij wensen u voor nu een prachtige nazomer. Misschien komen wij elkaar in de komende weken ergens tegen. Half september ontvangt u van ons weer een Nieuwsbrief met daarin speciaal voor u een te downloaden compositie van Carel met uitgeschreven bladmuziek voor piano.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

Carel & Wouter Hamel
Op donderdag 27 augustus kunt u eindelijk zien voor wie Carel en Wouter tijdens ‘Linda’s Zomerweek’ (RTL 4) een prachtig romantisch nummer ten gehore brengen. Dit nummer hebben Carel en Wouter afgelopen zomer in eigen beheer opgenomen. U kunt het voor slechts €1,29 via iTunes downloaden.

Eigen webshop en Spotify
Wij komen regelmatig mensen tegen die zich afvragen waar zij onze CD’s kunnen kopen. Welnu voor diegenen die dit nog niet wisten, dit kan in onze eigen webshop www.carelkraayenhof.nl/winkel/
Als u een fysiek exemplaar bestelt dan kunt u aangeven of u een handtekening van Carel wilt of niet. De meeste CD’s kunt u ook bij ons downloaden.
Daarnaast is Carel gemakkelijk te vinden op Spotify! Voeg hem gerust toe aan uw playlist.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord