Nieuwsbrief Februari

 

Geachte relaties, beste vrienden,

Love is in the air!

14 februari is het Valentijnsdag en omdat wij u als nieuwsbrieflezer zeer waarderen bieden wij u aan om gratis de compositie ‘Milonga de mis Amores’ (componist: Pedro Laurenz, arrangement: Carel Kraayenhof) van de Cd ‘Tangueros de Holanda’ te downloaden.

hier stond een link voor onze vaste Nieuwsbrief abonnementen voor een gratis down load. Wilt u dat voortaan ook? Schrijf u dan nu in voor de Nieuwsbrief.CarelenThirza_HansVink_192_108

Carel met het MDR Sinfonie-orchester, dirigent Kristjan Järvi

Woensdag vertrekt Carel naar Leipzig om daar samen met dirigent Kristjan Järvi en het MDR Symfonieorkest  zijn compositie ‘Suite Compasión’ in te studeren. Concerten zullen plaatsvinden  op 8 februari in Suhl en op 9 februari in Leipzig. Dit zal de eerste keer zijn dat zijn compositie in Duitsland te beluisteren is. Op de website van de MDR is een interview in het Duits met Carel te beluisteren https://bit.ly/1fAXJTZ .

Prins Carnaval Rules, dirigent Arjan Tien

Philharmonie Zuid-Nederland heeft speciaal voor de carnavalsperiode een vrolijk programma samengesteld met verschillende gastsolisten, zoals Ellen ten Damme, Kim Savelsbergh en Carel .

Hij zal zijn medewerking verlenen aan de composities: Te Apartes a mi (Francisco Repilado), Libertango en Adios Nonino (Astor Piazzolla) en ¡Fuerza! (Carel Kraayenhof)

Uitvoeringen op 25 en 28 februari in Den Bosch en Breda.

 

Liberación

Tussen alle concerten door schrijft Carel momenteel ook aan het nieuwe theaterconcert ‘Liberación’.

De investeringskosten van dit project zijn erg hoog,  waardoor wij voor het eerst in Carels carrière een aanvraag voor projectsubsidie hebben ingediend bij het ‘Fonds voor de podiumkunsten’ in Den Haag. In maart hopen wij te horen of deze subsidie aan ons is toegewezen. Wij hebben hiervoor de hulp gekregen van Esther Ledeboer  https://human-link.nl/, die  ons nu ook helpt subsidie aan te vragen voor dit project bij het VSB-fonds en het Prins Bernard Fonds. Duim met ons mee en help ons hopen dat wij voldoende subsidie ontvangen om in ieder geval dit bijzondere project te kunnen opstarten.

 

Met warme groeten,

Carel Thirza

Concerten maart:

9             Basiliek- Hulst – 15:00u  www.hulstcultureel.eu     DUO

15           Utrecht – Stefanuskerk (tangofestival Utrecht) SOLO (meer informatie volgt)

23           Roode Bioscoop – Amsterdam – 16:00u www.roodebioscoop.nl DU0

26, 27, 28 ,29 30  DUO als klein onderdeel van concerten met het Grootkoor www.grootkoor.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord