Traditioneel nieuwjaarsconcert met het Kraayenhof Tango Ensemble in Woudrichem.

Het traditionele Nieuwjaarsconcert is sinds 1998 het grootste en meest succesvolle fundraising evenement van de Lionsclub ‘land van Heusden en Altena’. Het vindt altijd plaats in begin januari in de prachtige gotische Hervormde Kerk in de Vesting Woudrichem.

De concertcommissie is verantwoordelijk voor het totale Nieuwjaarsevenement. Top artiesten garanderen een feestelijke happening die ieder jaar vele honderden belangstellenden uit de wijde regio trekt. De komende jaren proberen we het ‘complete arrangement’ nog aantrekkelijker te maken voor sponsoren en publiek door de activiteiten voor en na het concert meer aandacht te geven.

Op het Nieuwjaarsconcert speelt het Kraayenhof Tango Ensemble (7 muzikanten) een programma dat zich kenmerkt door melancholieke melodieën, afgewisseld met heftige tango-beat en eigentijdse composities. De opbrengst van het Nieuwjaarsconcert gaat zoals gebruikelijk naar het goede doel, dit jaar is dat een zorginstelling uit de regio en welke dat is wordt op de avond zelf bekend gemaakt.

Datum: zaterdag 14 januari 2012
Aanvang: 20.00 uur.
Entree: € 30,-.
Voorverkoop: Dhr. Hoeksema 06.2048 1888 of info@shoeksema.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord