Bandoneons voor Jujuy

Zondag 5 februari organiseert de stichting van Carel Kraayenhof en Thirza Lourens, Stichting Clavel Rojo samen met The Talent Foundation uit Eindhoven een benefietmiddag om geld op te halen voor het project ‘bandoneons voor Jujuy’ . Dit evenement, dat plaats zal vinden in de feestzaal van de bekende ontwerper Piet Hein Eek, is helemaal uitverkocht.
muziekschooltje Palpala

Mocht u nog een bedrag willen doneren voor dit mooi doel, dan kan dat op rekening nummer:
NL34 ABNA 0586186662 tnv Stichting Clavel Rojo, ovv Bandoneon voor Jujuy

De talent foundation heeft aan onze Stichting een prachtige cello gedoneerd voor de muziekschool in San Salvador de Jujuy.
De Talent Foundation PvT is een CBF en ANBI gecertificeerde “kleine goede doelen” stichting die in 1991 door Yvonne Mulder is opgericht om – in de geest van haar vader Peter van Tilburg (PvT) die haar altijd had gestimuleerd om haar TALENT te ontwikkelen – jonge mensen in kansarme leefomstandigheden te helpen om hun dromen over een betere toekomst waar te maken door ontwikkeling van bij hen aanwezige talenten en ambities. De stichting werkt volledig op basis van vrijwilligers die enerzijds vanuit Nederland als lid van het Bestuur, de Raad van Advies of als Sponsor hun persoonlijke tijd, inspiratie of professionele kennis en mogelijkheden ter beschikking stellen om middelen voor materiële en financiële ondersteuning te verwerven en anderzijds door ter plaatse als lid van Landencommissies de TALENTEN in hun lokale omgeving te identificeren en te begeleiden.
Wij ondersteunen uitsluitend individuele, kansarme jongeren in die landen / gebieden waar weinig hulp van de overheid verwacht wordt en waar met een relatief klein geldbedrag grote hulp geboden kan worden en waar ter plaatse een duurzame Landencommissie gevormd kan worden.
Klik op de pijltjes links en rechts op de foto’s hierboven voor een overzicht van de actuele leden van het Bestuur, de Raad van Advies en de Landencommissies en kijk op de SPONSOREN pagina voor een overzicht van de mensen en organisaties die op een of andere andere manier het werk van de TALENT Foundation mogelijk maken. De stichting is in 1991 door Yvonne Mulder opgericht onder naam Peter van Tilburg Fonds en destijds vernoemd naar haar vader . zie ook: www.talenfoundation.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord