Carel Kraayenhof 30 sept. in Superkids RTL 4

Nieuwsbrief 28 september 2016

Beste vrienden en relaties,
Op vrijdag 30 september zijn Carel en Juan Pablo te zien in het tv-programma ‘Superkids’ van RTL4, aanvang 20.30u.
Zij mogen in de halve finale van dit tv-programma het cello-talent Douwe (11 jaar) begeleiden tijdens het nummer Adios Nonino. Douwe volgt naast zijn basisschool ook een traject op het Conservatorium in de Jong Talenten Klas. Hoe zal hij het vrijdag gaan doen en zal hij doorgaan naar de finale van Superkids 2016?
Vrijdag kunt u het gaan zien.
superkids
Uniek project met Michiel Borstlap en Lavinia Meijer
Op zondagmiddag 2 oktober organiseren Carel, de pianist Michiel Borstlap en de betoverende harpiste Lavinia Meijer een minifestival in theater de Kampanje in Den Helder. Zie voor meer informatie: link naar website

Kik Productions
Met veel plezier kunnen wij jullie laten weten dat wij een externe boeker voor de theaterconcerten hebben gevonden. Dit is niemand minder dan de zeer ervaren Hans Kik van Kik Productions in Utrecht. Hij zal per direct het DUO met ‘Hotel Victoria’ en het CKE met het nieuwe programma ‘30 Tango’s’ voor het theaterseizoen 2017-2018 aan de theaters gaan aanbieden.
Hans Kik vertegenwoordigt Spinvis, Hans Dorrestijn, Joris Linssen, Leoni Jansen e.v.a.
Hans heeft een geweldig enthousiast en ervaren team op het kantoor in Utrecht zitten en wij verheugen ons dan ook op een goede en productieve samenwerking.
Www.kikproductions.nl

Carel in een eenmalig concert met Leoni Jansen
Wij willen u laten weten dat Carel als speciale gast zal optreden in een programma van zangeres en regisseur Leoni Jansen op 26 november om 20.00u in ‘’t Kerkhuys’ in Spanbroek. Zie nieuwsitem op deze website. leoni-jansen-2016

Project ‘Bandoneons voor Jujuy’
Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de leuke reacties die wij hebben ontvangen n.a.v. het verslag van onze reis naar Jujuy deze zomer. Zoals u heeft kunnen lezen gaan wij door met dit project. De afgelopen weken hebben wij wederom financiële donaties ontvangen op de rekening van de Stichting Clavel Rojo. Dank hiervoor. Wij hebben ook heel recent een donatie ontvangen in de vorm van een prachtige cello (bouwjaar 1912) van de Talent Foundation in Eindhoven. Deze cello mogen wij aan de muziekschool of het conservatorium in San Salvador de Jujuy schenken. Meer hierover in onze volgende Nieuwsbrieven.

Concerttip
Op 26 oktober geeft de 81 -arige bandoneonist Dino Saluzzi een concert in het Bimhuis in Amsterdam! Zie Nieuwsitem op deze website.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord