Nieuwsbrief Carel Kraayenhof

Geachte relatie, beste vrienden,
Er is met dit prachtige weer toch niets fijner, dan buiten met een heerlijk drankje naar mooie muziek te luisteren in een prachtige omgeving? Dat kan in het weekend van 3 en 4 juni tijdens het gratis toegankelijke festival ‘Muziek op de Dommel ‘ (een link maken in de titel) in Eindhoven. Carel en Juan Pablo spelen op de zaterdagavond een paar nummers met het Studentenharmonieorkest Auletes o.l.v. Paul van Gils. Ook de bekende violiste Lisa Jacobs zal een aantal nummers met dit studentenorkest spelen.
Op zondagmiddag vertellen Juan Pablo en Carel op het kleine podium over de verschillende Argentijnse ritmes zoals de Cueca, de Zamba, de milonga, etc. Daarna zullen zij op het grote podium een concert geven met het Carel Kraayenhof Ensemble.Muziek op de Dommel

Rabobank Jazz AmersfoortEen week later, op zondag 11 juni, om 11.30u spelen Carel en Lavinia Meijer in de prachtige Aegtenkapel (een link maken naar de website) in Amersfoort, tijdens Rabobank Amersfoort Jazz. (1×60 min). Dit zeer vooruitstrevende jazzfestival is altijd gratis toegankelijk. Ook dit jaar zijn er weer tientallen binnen- en buitenlocaties waar optredens te beluisteren zijn.

Ondertussen zijn de muzikanten van het Carel Kraayenhof Ensemble druk bezig met de repetities voor de nieuwe CD ‘30!’. De release van de CD zal plaatsvinden op 14 februari 2018. Tevens zijn de muzikanten bezig met de voorbereidingen van het nieuwe gelijknamige theaterconcert dat dit seizoen door Kik Productions aan de theaters is verkocht. De première zal plaatsvinden op 8 april 2018 in de Philharmonie in Haarlem (link maken naar de website). De kaarten zijn hiervoor al te reserveren. Wij hopen u in de volgende Nieuwsbrief de definitieve speellijst te kunnen sturen.

Onze violist Bert Vos zal een videodagboekje bijhouden dat u kunt volgen via Carels YouTube- (link maken met laatste YouTube filmpje) kanaal. Mocht u niets willen missen, abonneer u dan op dit kanaal, dan weet u altijd als eerste wanneer wij iets gepubliceerd hebben.

Met warme groet,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord