Nieuwsbrief januari

Lieve vrienden en beste relaties,
Het is de tijd om heerlijk met elkaar rond de kachel te kruipen en samen met een kop thee een goed boek te lezen of een mooie film te kijken. Je kunt ook naar de radio luisteren, bijvoorbeeld naar alle uitzendingen waarin Carel in de afgelopen maand was te horen. Zo kunt u hier link luisteren https://www.radio4.nl/muziekwijzer/musicus?page=2 (kopieer deze in uw webbrowser) naar de vijf dagen in de afgelopen week dat Carel een aantal van zijn favoriete muziekstukken mocht introduceren in het radioprogramma ‘Muziekwijzer’. En hier link naar de uitzending van ‘Opium’,https://www.radio4.nl/opiumop4/uitzending/523804/opium waarin Carel en Lavinia te gast waren. Hoofdgast van dit programma was de acteur Pierre Bokma.
Geen zin om naar de radio te luisteren maar wel zin om een mooi artikel te lezen? Koop dan het magazine ‘Nouveau’ van deze maand, waarin een interview staat met Carel en Thirza met mooie foto’s van Casper Rila.
nouveau_febr._carel_en_thirza_0-page0
foto: casper Rila
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de komende weken weer naar de verschillende concerten te luisteren. Zo staan wij o.a. de komende weken in Zaandam, Moordrecht, Noordwijk, Ede en Utrecht. Zie onze speellijst op de website.
’30!’ première april 2018
Na onze oproep in de laatste Nieuwsbrief, waarin wij jullie vroegen om ons jullie herinneringen aan de concerten van Carel te sturen, hebben al heel veel mensen leuke stukjes aan ons gemaild. Al deze stukjes zijn heel inspirerend bij het samenstellen van dit nieuwe theaterconcert. Blijf ze vooral sturen naar 30@carelkraayenhof.nl . Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

Carel Kraayenhof-2-fuji75
foto: Carolien Sikkenk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord