Soms zit het even tegen………

En soms zit het even mee!
De vakantieperiode is aangebroken en velen van jullie vertrekken naar verre oorden. Voor anderen schijnt de zon speciaal hier in Nederland.
Carel heeft in de afgelopen maand twee prachtige tracks opgenomen met twee bijzondere Nederlandse zangers. Voor de nieuwe cd van Trijntje Oosterhuis, waarop hij samen met de Uruguayaanse gitarist Leonardo Amuedo te horen is, nam hij het ontroerende nummer ‘Eenzaam zonder jou’ op en met de Volendammer Jan Smit werd het een vrolijke dansbare hit, ‘De Wereld Rond’ . Beide cd’s komen begin september uit.

En toen zat het even tegen….
Het repertoire was ingestudeerd, de geluidstechnici en de catering stonden klaar, alle muzikanten waren in topconditie en toen liet de stemming (442hz) van de bandoneon het afweten. Begin juli zouden wij de nieuwe cd, ’30!’ van het ‘Carel Kraayenhof Ensemble’ hebben opgenomen als de stemming van de bandoneon in orde was geweest. Door omstandigheden was het Carel’s vaste stemmer niet gelukt dit op tijd voor elkaar te krijgen. Hierdoor zijn de cd-opnames verschoven tot na de zomervakantie.
De release voor deze cd staat nu gepland voor begin februari 2018.

Het complete concertprogramma voor het komende seizoen staat op onze website. Neem deze zomer maar eens rustig een kijkje in deze uitgebreide agenda.affiche 30 voor Nieuwsbreif juli
U heeft natuurlijk de datum 8 april 2018 al in uw agenda staan, de première in de Philharmonie in Haarlem, van ons nieuwe theaterconcert ’30! bevlogen tangojaren’. Er zijn naast onze concerten met het DUO, het CKE en Lavinia Meijer, drie bijzondere projecten die wij kort bij u onder de aandacht willen brengen:
1. Begin september begeleiden wij voor de derde keer Het Nationale Ballet dat dan o.a. choreografieën van de inmiddels vijfentachtigjarige Hans van Manen zal dansen. Tijdens dit project begeleiden wij het onderdeel ‘5 Tango’s’ (20 min.) en wordt het Sexteto Canyengue aangevuld met percussionist Frank Wardenier en gitarist Elliot Muusses.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elliot Muusses
frank-wardenier Frank Wardenier
2. Begin december geeft Carel met Bert, Jaap en Juan Pablo een workshop ‘Argentijnse Tango’ aan het kamerensemble van Het Gelders Orkest. Carel en Juan Pablo zullen drie concerten met dit ensemble gaan spelen.
3. Begin januari geven Carel en Juan Pablo drie Nieuwjaarsconcerten met Het Zeeuws Orkest.

Wij gaan het tussen 1 en 15 augustus iets rustiger aan doen. Wij wensen jullie fijne zomerse weken.
Met warme groet,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord