Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal – concert op Koningsdag 2015 – Persbericht

Persbericht

Geachte redactie,

Een bijzonder evenement op Koningsdag stond de stichting Beekdallandschap Koningsdiep voor ogen. Aangezien in Nederland maar een officiële wandelroute bestaat onder de naam Koningspad leek het de stichting een mooie uitdaging om dit pad over de flanken van het stroomdal Koningsdiep/Boorne in Zuidoost Fryslân te verbinden met het nationale volksfeest.

Lippenhuizen opent op 27 april a.s. het Oranjebal om 8.00 uur ‘s ochtends met een majesteitelijk ontbijt in Hûs de Mande. Na een rijk gevulde dis kunnen de deelnemers onder begeleiding van archeoloog en landschapsdeskundige Jan Slofstra een fraaie wandeling maken door het beekdal. De wandeling duurt zo’n twee uur en volgt de loop van de beek door bos en heide. Deelname kost 5 euro. Opgave op dorpshuisdemande@gmail.com.
Vervolgens neemt landgoed en Bilderberg hotel Lauswolt het stokje over met een vorstelijke Afternoon Tea en een culinaire wandeltocht verzorgd door boswachter Henk van den Berg. Naast mooie verhalen over de rijke flora en fauna van de streek, wachten er op de deelnemers luxe sandwiches, hartige hapjes en zalige zoetigheden die opgedist worden in een meesterlijk natuurlijk decor. Opgave: 0512-381245 of per e-mail: lauswolt.reservation@bilderberg.nl. Kosten van deze verrassende Afternoon Tea in het bos bedragen 25 euro.
Flyer A5Kroon op de feestelijke dag vormt het Koningsconcert in Argentijnse sfeer op Nieuw Allardsoog met aansluitend een proeverij van tapas en tongstrelende Argentijnse wijnen van de vermaarde Bodega Luigi Bosca. De muziek is van de beroemde bandoneonist Carel Kraayenhof, bekend van het huwelijk van Alexander & Maxima. Hij neemt de Argentijnse pianist Juan Pablo Doba mee. Nieuw Allardsoog ontvangt de gasten vanaf 16.30 uur met een aperitief (bij mooi weer op het terras). Om 17.00 uur begint het Op Koningspad met Koningsdag-concert. De kosten van concert en proeverij bedragen 27,50 euro. Aansluitend is er vanaf 19.00 uur voor liefhebbers nog een Argentijnse barbecue voor 22,50 euro. Opgave bij boekhandel Planteyn in Gorredijk of rechtstreeks via mail@nieuw-allardsoog.nl.
Voor meer info: www.koningspad.nl of www.facebook.nl/opkoningspadmetkoningsdag

De stichting Beekdallandschap Koningsdiep|Nije Boarn is een ideële organisatie die meer bekendheid wil geven aan het prachtige stroomdal van het Koningsdiep.

Noot voor de redactie: voor meer info over het evenement: Fokko Bosker, 06-19882286

meer info ook: www.koningspad.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord