Carel Kraayenhof opgenomen in het ziekenhuis…

maar het gaat nu weer redelijk met hem.
Na het concert afgelopen 5 mei in Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam kreeg Carel op 6 mei ernstige pijnen en krampen in zijn buik. Deze krampen werden zo heftig dat hij ervan moest overgeven. Na 4 uur waren de pijnen nog steeds even zwaar. Hij is toen door Thirza naar de spoedeisende post van het Waterlandziekenhuis in Purmerend gebracht. Daar werd hij ter observatie opgenomen. Op 7 mei is er een echo gemaakt van zijn buik en werden er galstenen geconstateerd. Op 8 mei werd er besloten tot een spoedoperatie, omdat Carel veel onderweg is en de kans op nog zo’n koliek-aanval erg groot was. De galblaas bleek behoorlijk ontstoken te zijn en er zaten twee enorm grote galstenen in, zo groot als chocolade paaseieren.
Ondertussen is Carel weer thuis en moet hij veel rusten. Hij heeft nog wel pijn in de buikstreek maar gelukkig zal alles weer goed komen.
Tot onze grote spijt heeft het ‘Carel Kraayenhof Ensemble’ in het afgelopen weekend hierdoor het concert in Klingenthal (Duitsland) niet kunnen geven.

Ziekenhuis Carel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord