20 % korting op concert 7 juni- Driebergen

Koop uiterlijk 16 mei uw toegangskaarten voor het DUO concert in Driebergen. en ontvangt 20% korting. Reserveren via: 0343-556455

13:00 Ontvangst voor Tango workshop (optioneel)
13:30 Tango workshop ( optioneel)
14:30 Einde Tango workshop & ontvangst in Theater Maitland
15:00 Connecting conversation & concert (inclusief pauze)
17:00 Borrel en Meet&Greet

PERSBERICHT
Driebergen, 11 mei 2015
Hartstochtelijke tangomiddag met Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal in Theater Maitland
Carel Kraayenhof en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal treden op zondag 7 juni op in Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. De voorstelling start om 15:00 uur. De bevlogen bandoneonist en de pianist verrassen met verfijnde tango’s en polyritmische Argentijnse folklore. Door het brede palet dat het duo met haar instrumenten bestrijkt luister je als het ware naar een klein orkest.
Carel Kraayenhof werd in een klap bekend toen hij tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van kroonprins Willem Alexander en Maxima op 02/02/02 met Adios Nonino van Ástor Piazzolla op zijn bandoneon de bruid tot tranen bewoog.
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een tango workshop te volgen onder leiding van het duo Arjan Sikking en Marjan van Berlo. Deze workshop duurt 1 uur. Na afloop van de voorstelling kunt wordt er een theater menu aangeboden in Argentijnse sfeer.
Boek je voor 16 mei aanstaande je tickets dan ontvang je een korting van 20% op de toegangsprijs. Gebruik hiervoor de code “VroegboekkortingCKTM”
Theater Maitland is een intiem theater op Landgoed de Horst. Doordeweeks wordt het veelal gebruikt als congreslocatie, maar in de weekenden is het theater met een diverse programmering toegankelijk voor cultuur liefhebbers.
///////////////////
https://www.landgoeddehorst.nl/
Carel 140826- 0030

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord