Carel Kraayenhof in Ahoy Rotterdam – Julia!

Carel Kraayenhof speelt samen met het Rotterdams Philharmonisch en Juan Pablo Dobal op piano, op 12 en 13 juni in Ahoy Rotterdam een prachtige versie van Piazzolla’s ‘Libertango’ tijdens de show ‘Julia’. Op deze compositie is een bijzondere tangochoreografie gemaakt door drie Argentijnse dansers die zich gedeeltelijk in de lucht afspeelt…..

Julia
Laat je veroveren!
Het Rotterdams Philharmonisch presenteert Julia, een adembenemende show in Ahoy op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Julia is een klassiek liefdesverhaal, verteld in een voorstelling die symfonische muziek laat samenvloeien met dans, zang, luchtacrobatiek en andere live acts op topniveau. Het grote repertoire-van Prokofjev en Sjostakovitsj, tot Falla en Piazzolla- vormt het kloppend hart van de voorstelling.

Julia
De Makers
In Julia werkt het Rotterdams Philharmonisch samen met een internationaal team van de meest uiteenlopende topartiesten. Om dat alles bijeen te brengen tot één geheel nam het orkest Guy Caron in de arm: de man die het Cirque du Soleil groot maakte. ‘Muziek, dans, poëzie, theater, circus, magie, decors en kostuums vloeien samen in één hartveroverende liefdesverhaal waarin ze elkaar bezielen, ’vertelt Guy. ‘Muziek wordt beweging, beweging wordt muziek-mensen zijn gewend om naar muziek te luisteren, maar in Julia zullen ze muziek zien. Het publiek zal ogen en oren te kort komen.

Kaarten via ticketmaster 0900-3001250
www.beleefjulia.nl

Foto: Guy Caron, Carel Kraayenhof en producent Mike Schaperclaus

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord