Mijke & Co Live! NPO 6 – Carel Kraayenhof

Donderdag 23 april zal Carel Kraayenhof te gast zijn in het radioprogramma ‘Mijke & Co Live!’ op NPO 6 tussen 22.30u-23.30u.
Er zal gesproken worden over het festival ‘Rabobank Amersfoort Jazz’ van 11-14 juni waarbij Carel dit jaar Artist in Residence is. Hij geeft daar o.a. een concert met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal en met zijn Sexteto Canyengue.
Uiteraard zal ook het bevrijdingsconcert ‘Liberación’ op 5 mei in Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam aanbod komen. Voorafgaande aan dit concert vindt er een bevrijdingsmaaltijd plaats. Het Carel Kraayenhof Ensemble opent deze maaltijd met de door Carel Kraayenhof speciaal gecomponeerd stuk ‘Madiba’.
Carel zal ook spreken over zijn medewerking aan ‘Julia’ op 12 en 13 juni in Ahoy Rotterdam met het Rotterdams Philharmonisch.
Mocht er nog tijd over zijn dan spreken zij misschien ook nog even over zijn concerten met de harpiste Lavinia Meijer en zijn kleine bijdrage aan de filmmuziek voor de nieuwe film ‘Apenstreken’ van regisseur Johan Nijenhuis.
Kortom, genoeg te bespreken en interessante luisterstof voor de late donderdagavond.
Mijke en Co

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord