Dream a Future – 05 april 2012


                      Een unieke benefietavond met verrassende optredens,

                                      fine dining en een bijzondere kunstveiling van Paint a Future.

 

Edgar Korteweg en Alexander Westerwoudt (Dream a Future) delen een passie voor kunst. Ze zijn ervan overtuigd dat naast het genieten van kunst, kunst ook vaak de brug is tussen maatschappelijke veranderingen, daarom zetten zij zich in om die veranderingen te stimuleren. Door ondernemerschap en kunst aan elkaar te verbinden, willen zij uw zintuigen prikkelen middels deze bijzondere avond en daarmee opbrengsten genereren om de dromen van een aantal kinderen mogelijk te maken.

Paint a Future is het levenswerk van de Brabantse kunstschilder Hetty van der Linden. Over de hele wereld schildert ze met kinderen die leven in achterstandssituaties. Ze vraagt kinderen zich voor te stellen dat hun penseel een toverstokje is. Met dit toverstokje schilderen zij hun toekomstdroom. Sinds 2003 hebben verschillende gerenommeerde kunstenaars uit verschillende landen zich door deze kindertekeningen laten inspireren. Ze verwerken de tekeningen in hun eigen schilderij en schenken de opbrengst van dit kunstwerk aan het kind.

Het kunstwerk vormt zo de brug tussen uw hart en de toekomst droom van een kind in nood.

 Programma 05 april 2012:

19.00 – 20.00
Welkomstdrankje en hapje van restaurant Parck. Tijdens uw entree in het prachtige Figee Theater komt u in aanraking met verschillende schilderijen van Paint a Future en de bijbehorende dromen van de kinderen die die avond centraal zullen staan. Rond 19.30 zal u uitgenodigd worden om plaats te nemen aan tafel, waarna George Parker u mee zal nemen door het programma.

20.00 – 21.15
Tijdens de verschillende gangen van het menu van Restaurant Parck zullen Wende Snijders, Carel Kraayenhof, Zoumana Diarra en Oleg Fateev u muzikaal verrassen met nieuwe en bekende nummers.

21.15 – 22.00 
Maak kennis met de dromen achter de schilderijen die geveild worden. Tijdens de veiling zal Carel Kraayenhof samen met Christiane Palha een unieke Braziliaanse tango combineren met de Argentijnse bandoneòn.

22.00 – 23.30
De avond wordt afgesloten met een muzikale act van Wende Snijders, gevolg door typische Rock ‘n Roll muziek door de Gitarama’s.

 

Locatie:
Figee Theater unit 0.003 – Hendrik Figeeweg 1 – 2031 BJ Haarlem

 

Uw plaats reserveren & meer informatie:
U kunt uw plaats(en) of tafel (een tafel bestaat uit tien plaatsen) reserveren via de website www.dreamafuture.nl en daar te klikken op reserveren. Kosten voor deze bijzondere benefietavond inclusief eten en drinken zijn €150- per persoon.

 

Deelnemende kunstenaars:
Christa DohmenJos van den BergCees van Rutten Alejandro TevesAnna VerrijtPam Toll – Lorenzo Moya

Deelnemende artiesten:
Carel Kraayenhof Juan Pablo DobalWende SnijdersGeorge Parker Oleg FateevZoumana Diarra Christiane PalhaGitarama’s

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord