Gouden Eeuw Award 2011 voor o.a. Carel Kraayenhof

AMSTERDAM – Op 21 september zijn traditiegetrouw op de laatste dag van de zomer de Gouden Eeuw Awards uitgereikt. Locatie voor de prijsuitreiking, een ode aan de creativiteit van de Nederlandse samenleving, was de historische Waag in de hoofdstad.

De volgende persoonlijkheden werden met een onderscheiding gelauwerd: Yan van der Heijden (initiatiefnemer van de kampioenschappen Living Statues), Carel Kraayenhof (voor zijn gehele oeuvre), Melline Mollerus (voor haar inzet als stemactrice bij een bevrijdingsactie in het kader van het dierenwelzijn), Wubbo Ockels (voor zijn gehele oeuvre), Rita Reys (voor haar gehele oeuvre), Huib Rooymans (voor zijn gehele oeuvre), Paul van Vliet (voor zijn gehele oeuvre).

Tijdens de uitreiking van de Gouden Eeuw Awards werd de Nationale Innovatieprijs 2011 uitgereikt aan Spherium, het Spacetrade Center in Den Haag. Initiatiefnemer en directeur Ronald Heister nam de onderscheiding in ontvangst.

De stichting Nederland Positief, die zich inzet voor een betere samenleving, is initiatiefnemer van de onderscheidingen. TV-persoonlijkheid Henny Huisman is als beschermheer aan Nederland Positief verbonden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord