Het Fries Project Orkest met gast het Kraayenhof Tango Ensemble

Op 10 mei zal het Kraayenhof Tango Ensemble o.l.v. Carel Kraayenhof een gastoptreden verzorgen in Schouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Op uitnodiging van Het Fries Project Orkest, die deze avond het programma ‘Tengo Tango!’brengt, speelt het KTE na de pauze een klein gedeelte  uit hun programma PUUR.

Set 1:

Het Tengo Tango!-orkest staat onder leiding van dirigent en arrangeur Frans Vermeerssen. Het speciaal hiervoor samengestelde Tengo Tango! orkest en bestaat uit 20 muzikanten afkomstig uit Friesland en daarbuiten. Op het repertoire staan traditionele en moderne tango-stukken van o.a. Chico Novarra, Astor Piazzolla en onze eigen Malando.  Vermeerssen heeft op deze stukken nieuwe arrangementen geschreven met een vleugje jazz en Arabische invloeden daarin verweven. De Zuid-Amerikaanse zangeres van Friese bodem Denise Rivera zingt samen met het orkest de stukken Acompanada y Sola, Violetas populares en het beroemde lied Alfonsina y el Mar. Met Carel Kraayenhof als gastsolist wordt de Piazzolla compositie Oblivion uitgevoerd.

Set 2:

Een compilatie van stukken uit het theaterprogramma PUUR.Dit complete programma is te beluisteren in de Harmonie op 12 oktober 2012, aanvang 20:30u

Aan deze speciale avond werken mee: Rob en Inez (dans)

www.friesprojectorkest.nl
www.deniserivera.nl
www.rob-inez.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord