Het Kraayenhof Tango Ensemble op 09 juli 2012 in het Concertgebouw (Robeco zomerconcerten)

 

In de video hierboven kunt u de aankondiging van het concert van het Kraayenhof Tango Ensemble in het Concertgebouw op de Robeco Zomerconcerten op 09 juli 2012 bekijken.

Dinner & Concert
In het Robeco Zomerrestaurant brengen we deze zomer muzikale én culinaire verwennerij dichter bij elkaar dan ooit. Voorafgaand aan uw concertbezoek kunt u in de Spiegelzaal genieten van een bijzonder menu, gecreëerd door food designer Annelies Hermsen en cuisinier Toine Hermsen. Volledig gebaseerd op de zomerconcerten, ontwikkelde Annelies in opdracht van Martinair Party Service een aantal uitdagende gerechten. Geïnspireerd door haar vader, cuisinier Toine Hermsen, weet Annelies verrassend goed sfeer te vangen in haar culinaire creaties.

Reserveren
Geniet maximaal van uw muzikale avond en reserveer tijdig.

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via www.concertgebouw.nl vanaf €18,90 inclusief een pauze drankje.

Voor een driegangenmenu in het Zomerrestaurant betaald u €34,50. Als u via de website vóór 15 juni reserveert dan betaald u maar €32,50. Aanvang van het diner is tussen 17.45 uur en 18.30 uur, voor een feilloze overgang naar uw concertvoorstelling.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] maandag 9 juli 2012 presenteert de Nederlandse bandoneonspeler Carel Kraayenhof zijn nieuwste CD in het Concertgebouw in Amsterdam. Het optreden van zijn Kraayenhof Tango Ensemble […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord