Leoni Jansen en special guest Carel Kraayenhof

Op 26 november zal Carel eenmalig een gastoptreden verzorgen in ‘t Kerkhuys in Spanbroek.
leoni-jansen-2016

De meeste zangers/zangeressen beginnen in hun eentje op een kruk met een gitaar. Leoni Jansen doet het andersom. Na een hele reeks samenwerkingsprojecten, waarvan de laatste met acht Zuid-Afrikaanse zangeressen, komt ze met haar gitaar en citer naar ‘t Kerkhuys. Ze zingt nummers uit haar Keltische, Americana en natuurlijk Afrikaanse repertoire. In het kerkje in Spanbroek, vlakbij haar woonplaats in de Beemster.

En haar gitaar en citer is niet het enige dat ze meeneemt, want als goede vriend en collega Carel Kraayenhof tegen Leoni zegt: ‘Zal ik komen meespelen in Spanbroek?’, is het antwoord natuurlijk een volmondig ja.
Dus wel een beetje solo, maar met een fantastische special guest.
leoni-jansen

Carel en Leoni kennen elkaar al heel lang uit de muziekwereld. Sinds vier jaar zijn ze praktisch buren in de Beemster en zitten ze regelmatig samen te spelen. Allebei hebben ze een grote liefde voor de Keltische muziek. Natuurlijk komt de Bandoneon uit Argentinië, maar wat klinkt dat instrument mooi bij een Ierse traditional of een hedendaags Schots lied. Bijna als een doedelzak. Voor de eerste keer zullen zij in Spanbroek samen op het toneel staan. Een spannende combinatie van twee bevlogen muzikanten.
voor meer informatie:
www.kerkhuys.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord