Festival Michiel Borstlap, Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof

Het was een idee van Eric van ‘t Groenewout om een eigen minifestival te creëren. Dit werd een festival met de muzikale artiesten Michiel Borstlap (piano), Lavina Meijer (harp) en Carel Kraayenhof (bandoneon).
Afgelopen december is de opzet van de minifestival voor het eerst in première gegaan in een uitverkochte Schouwburg in Cuijk.
Op 2 oktober, om 14.15u zal in Schouwburg de Kampanje in Den helder dit minifestival voor de tweede keer van start gaan. De derde versie zal plaatsvinden op 3 september 2017 in theater Caprera in Bloemendaal.

michiel-borstlap

Wat zondagmiddag 2 oktober betreft:
Vanaf 14.15 uur introduceren harpiste Lavinia Meijer, bandoneonist Carel Kraayenhof en pianist Michiel Borstlap zichzelf en hun niet altijd alledaagse instrument. Om 15:00uur vangen de concerten aan, waarbij de drie artiesten in wisselende combi’s optreden. Het publiek krijgt dus drie gezichten van Lavinia Meijer te zien van de muzikanten. Carel en Lavinia brengen een selectie van de stukken die op hun gezamenlijke album staan. Denk aan muziek van Astor Piazzolla, Ennio Morricone, maar ook van Carel Kraayenhof zelf. Michiel Borstlap gaat in zijn solo-optreden een hele andere kant op dan zijn fans van hem zijn gewend.
De middag wordt afgesloten met een sprankelende grande finale van de drie topmusici. Lavinia Meijer trad o.a. op met Philip Glass en Iggy Pop, Carel Kraayenhof met Sting, Yo-Yo Ma en nam met Ennio Morrico een cd op. Michiel Borstlap speelde met Gino Vanelli, Nick Mason (Pink Floyd) en Ludovico Einaudi.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord