Nieuwsbrief 22 november

Beste vrienden en relaties,
Zondagmiddag 27 november spelen Carel en Juan Pablo in de kleine zaal van de Philharmonie in Haarlem. Dit is een concert in de populaire tapas-concertserie waarbij de bezoeker een drankje en lekkere hapjes krijgt. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Aanvang: 14.30u link website van Haarlem
Kunt u op zondagmiddag niet komen maar wilt u het aankomende weekend wel iets moois en unieks horen, kom dan zaterdagavond 26 november naar het Kerkhuys in Spanbroek. Zangeres/regisseur Leoni Jansen heeft Carel uitgenodigd om haar gast te zijn tijdens haar solovoorstelling. Carel en Leoni zijn o.a. prachtige ballads en Keltische nummers aan het voorbereiden. Dit wordt genieten. Link naar de website

Tipje van de sluier seizoen 2017-2018.
Ondertussen zijn wij samen met het boekingskantoor van Hans Kik Producties heel druk bezig met de boekingen voor het volgende theaterseizoen. Carel zal met Juan Pablo nog een keer Hotel Victoria in reprise brengen, en de CD ‘Hotel Victoria’ zal wordt uitgebracht in Duitsland. Daarnaast schrijft Carel een nieuw programma (voorjaar 2018) voor het Carel Kraayenhof Ensemble, met de werktitel ‘30’. Het is namelijk in 2018 o.a 30 jaar geleden dat hij, toen samen met Leo Vervelde, het Sexteto Canyengue heeft opgericht. In de afgelopen 30 jaar heeft Carel met veel verschillende muzikanten gewerkt zoals Sting, Ennio Morricone, Andre Hazes etc. Aan al deze muzikanten zal in dit nieuwe programma worden gerefereerd. Wij zullen binnenkort meer informatie op onze website schrijven over dit programma.
Daarnaast heeft Het National Ballet ons weer uitgenodigd om een aantal voorstellingen van de choreograaf Hans van Manen ‘5 Tango’s’ live te begeleiden. Carel zal ook dit seizoen een project doen met Het Gelders Orkest.

Carel en de Pers
In december kunt u interviews met Carel lezen in het ‘Yoga Magazine’ en het magazine ‘Luister’ (magazine voor Klassieke muziek. Op 1e kerstdag na de boodschap van de Koning verzorgt Carel een optreden tijdens het Omroep Max Kerstconcert te zien op NPO1.

Met warme groeten,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord