Nieuwsbrief November Carel Kraayenhof

Beste vrienden en relaties,

Na een succesvolle tournee naar Curaçao, Aruba en Bonaire met het ‘Kraayenhof Tango Ensemble’ zijn wij  alweer bijna aangekomen in de laatste maand van 2013. Via onze social media hebben wij  jullie van dag tot dag op de hoogte gehouden van onze school- en theaterconcerten op deze drie geweldige eilanden.

Op onze vernieuwde website zijn ook twee recensies te lezen van onze concerten op Curaçao en Bonaire. Tijdens onze afwezigheid hebben Robbert Brantz (webmaster) en Mark Schoots (marketing) heel hard gewerkt aan de nieuwe website, waar nu ook rechtstreeks onze CD’s fysiek en digitaal besteld kunnen worden. Ook onze DVD ‘Tango Heroes’ en het boek ‘Het leven in 3 minuten’ zijn er te bestellen. Misschien een idee voor de feestdagen?

Carel en Thirza samen op tv

Noteer alvast in je agenda: op donderdag 21 november zijn wij een uur lang de hoofdgasten in het tv-programma ‘Tijd voor Max’, Nederland 2 om 17:35 u.

KTE

Op 30 november zal een optreden van Carel samen met de van Curaçao afkomstige zangeres Izaline Calister, onder begeleiding van het Metropole Orkest, ter gelegenheid van de viering van tweehonderd jaar koninklijke betrekkingen live te zien zijn op televisie.

Op 30 november a.s. is het precies 200 jaar geleden dat de historische landing van Prins Willem Frederik,  later de eerste Koning der Nederlanden, plaatsvond  op het strand van Scheveningen. Het spektakel wordt op die dag nagespeeld door honderden vrijwilligers  met acteur Huub Stapel als de Prins. Er is een feestelijke optocht richting het Nationaal Monument op Plein 1813 en een officiële startceremonie in de Ridderzaal. Het artiestengala in het Circustheater vormt de feestelijke afsluiting van de dag.

 

Juli Golin, management- assistant / tourmanager

Sinds 1 september is ons team versterkt met Juli Golin. Samen met Sylvia Snel van PR3 werkte Juli al eerder voor ons als tourmanager tijdens onze tournees van de theatershows ‘Tango Heroes’ in 2007/2008 en ‘Compasión’ in 2009. Juli is minimaal 2 dagen op kantoor en zal de meeste concerten begeleiden als tourmanager.

 

Update Jujuy project

Oscar Fischer uit Buenos Aires (bandoneonstemmer, reparateur en bouwer) is bevriend met Daniel Vedia (bandoneonist en leraar uit Jujuy) en repareert en stemt alle bandoneons voor ons Jujuy project. Hij was in Nederland om zijn eigen nieuwe bandoneon te presenteren, de eerste Argentijnse bandoneon!

Carel heeft Oscar ontmoet tijdens diens bandoneon-repareer workshop voor bandoneonisten op het Rotterdams Conservatorium en is onder de indruk van diens

zelfgebouwde instrument. Er is al een brainstorm op gang gekomen om kinderbandoneons te gaan bouwen in Buenos Aires, voor de generatie van de toekomst!

 

Openbare concerten:

29 nov. KTE Goes, concert Cadant Symfonie orkest https://www.cadantorkest.nl/

10 dec. Sexteto Canyengue,  Beusichem,  Theater ’t Heerenlogement                                                    https://www.theaterheerenlogement.nl

12 dec. DUO, Amsterdam,  Kapitein Zeppos www.zeppos.nl

 

Zie voor meer concerten de agenda op onze website www.carelkraayenhof.nl

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord