Telegraaf kerstconcert ‘Kerstgroet aan de hulpverleners’ met o.a. Kraayenhof Tango Ensemble

Maandag 17 December. Het concert begint om 14.00 uur in de kathedraal aan het Bisschop Bottemanneplein 146 in Haarlem

Uitzending: dinsdag 25 december 2012 13:20 uur, Nederland 1, Omroep MAX

Het wordt een feestelijke kerstmiddag met onder anderen het Nederlands Politieorkest, Carel Kraayenhof, Frans Bauer, zangeres Glennis Grace, Voice of Holland-winnares Iris Kroes, operazangeres Francis van Zandhuizen en de opkomende talenten Marjet van den Brand en Michael Wilmering. De leden van het Haarlemse Schoolkoor laten u kerstnummers met hen meezingen.

Het kerstconcert vormt de start van onze actieweek KERSTGROET AAN DE HULPVERLENERS. De Telegraaf draagt de week op aan de brandweerlieden, politiemensen en ambulancemedewerkers die hun werk te vaak onder onbegrijpelijke omstandigheden moeten verrichten. Regelmatig worden zij bedreigd terwijl zij anderen uit de nood helpen.

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) verzorgt de kerstlezing, prof.mr. Pieter van Vollenhoven reikt de naar hem vernoemde penning uit en columnist prof.dr. Bob Smalhout zorgt voor een gesproken column. Uit de opbrengst van onze Tele-Puzzel schenkt De Telegraaf een mooi bedrag aan de stichting Hulp voor Hulpverleners, de hoofdbegunstigde van dit jaar. Ook de Stichting Interplast Holland en de Stichting Ambulance Wens Nederland krijgen een deel.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord