unieke Koninklijke voorstelling – nu te boeken!

Het is algemeen bekend dat Carel Kraayenhof een speciale band heeft met Willem-Alexander en Máxima. De aankondiging dat zij de troon zullen overnemen, inspireerde Carel tot het ontwikkelen van de voorstelling NED-ARG 1-1. Het 50 minuten durende programma zonder pauze ontwikkelde Carel met name voor oranjeverenigingen, ouderenorganisaties, bedrijven met een Koninklijk tintje en speciale gelegenheden.

In de voorstelling ontmoet Hollandse gezelligheid Argentijnse passie. U zult genieten van de unieke sound van tango maestro Carel Kraayenhof, zijn persoonlijke herinneringen en het vurige spel van meesterpianist Juan Pablo Dobal uit Argentinië. Carel en Juan Pablo zullen u op een intense wijze meenemen van de straatmuziek van Amsterdam naar de straatmuziek van Máxima’s geboorteplaats Buenos Aires. Van het nostalgische “Aan De Amsterdamse Grachten”, via Carel’s geschreven tango’s voor Amalia en Beatrix, het innemende “Bloed, Zweet en Tranen” naar het ontroerende “Adios Nonino”.

Wij bieden u een uitstekende promotionele en technische ondersteuning om van uw gelegenheid een bijzondere en geslaagde gebeurtenis te maken. De uitkoopsom van dit unieke programma bedraagt van € 1.850 tot € 3.000 exclusief 6% BTW. De uitkoopsom is inclusief 7% auteursrechten afdracht die wij voor u regelen. Ook kunnen wij u in een vleugel, extra promotiemateriaal en/of een geluidsinstallatie voorzien mocht u daar behoefte aan hebben.

Heeft u interesse? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en voorwaarden. U kunt ons bereiken via: email management@carelkraayenhof.nl en telefoon 0299 – 690821.

Wij hopen u graag te ontmoeten,
Carel Kraayenhof