Koningsconcert met Carel Kraayenhof op Landgoed Trompenburgh

Op Koningsdag organiseert Landgoed Trompenburgh in ‘s-Graveland in samenwerking met restaurant Vlaar het exclusieve Koningsconcert met een optreden van bandoneonist Carel Kraayenhof en Argentijnse meesterpianist Juan Pablo Dobal. Deze bijzondere 17de-eeuwse buitenplaats opent haar deuren voor het publiek op woensdag 27 april aanstaande om te komen genieten van dit exclusieve evenement. Het concert heeft een intiem karakter en is zeer persoonlijk door de begeleidende tekst en uitleg van Carel Kraayenhof over de Argentijnse tangomuziek.
1

Dit nieuwe duo Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal kenmerkt zich doordat het een programma brengt met verbazingwekkende, poliritmische Argentijnse folklore, afgewisseld met eigen composities. Het is een duo dat nu eens als een ruig orkest klinkt en dan weer moeiteloos verfijnde tango’s en milonga’s speelt. Carel Kraayenhof, bandoneonist, componist en arrangeur, is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van deze tijd. Uniek in zijn speelstijl door de grote kennis van de Argentijnse tango, beroert hij wereldwijd elk publiek met zijn betoverende en integere spel. Juan Pablo Dobal, pianist, componist, werd in 1964 geboren te Buenos Aires, Argentinië. Op zijn 25e vestigde hij zich in Amsterdam. Sinds eind 2010 is hij de pianist van het tangoduo met Carel Kraayenhof, het Sexteto Canyengue en het Kraayenhof Tango Ensemble (nu het Carel Kraayenhof Ensemble).
3

Arrangementsprijs is € 75 per persoon. Dit is inclusief champagne ontvangst met luxe canapé, aangeklede borrel, rondleiding en toegang tot dit exclusieve concert in de Trompzaal. Het Wining & Dining arrangement voor € 150 per persoon is inclusief een 4-gangen surprise menu met bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met friandises bij restaurant Vlaar, aansluitend aan het concert. Kaarten zijn verkrijgbaar bij restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in ’s-Graveland of te bestellen via tel. 035-6561661. Ontvangst is om 15.00 uur en het evenement eindigt om 18.00 uur. Het diner bij het Wining & Dining arrangement is vanaf 18.00 uur en vindt plaats bij restaurant Vlaar. Dresscode is tenue de ville met oranje accent.

Landgoed Trompenburgh verzorgt zowel besloten als exclusieve publieksevenementen met restaurant Vlaar als preferred catering partner. Dit top-500 restaurant is eveneens in ’s-Graveland gevestigd. Trompenburgh is een belangrijke buitenplaats uit de Gouden Eeuw en van unieke historische waarde. Het landhuis heeft de vorm van een schip en is omgeven door water. Het heeft de eeuwen vrijwel onveranderd doorstaan en is qua interieur nog grotendeels in originele staat. Als kleine broer van Paleis Huis ten Bosch behoort het tot de bijzondere gebouwen van 17de-eeuwse architectuur.
2

Meer informatie over het Koningsconcert is te vinden op https://www.restaurantvlaar.nl/nieuws/koningsconcert-met-carel-kraayenhof/.

Noot voor de redactie
Het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht (INVK) is beheerder van Landgoed Trompenburgh en één van Nederlands grootste kennisinstituten actief binnen gemeenten, onderwijsinstellingen, zorg- en private branches.

Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland en wordt genoemd in alle toonaangevende culinaire gidsen zoals het magazine Lekker en GaultMillau. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving.

Neem voor meer informatie of beeldmateriaal contact op met Liliane Smit via liliane@smitpr.nl of tel. 06-29421124.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord