• Beemster-Oekraïne-benefiet

Beemster-Oekraïne benefiet

Carel Kraayenhof speelt: ‘100 jaar Piazzolla’

Op donderdag 5 mei organiseert Beemster Kerk i.s.m. Stichting Clavel Rojo en het Carel Kraayenhof Quartet een benefietconcert in de Keyserkerk in Middenbeemster.

Carel Kraayenhof, bandoneonist, bekend van  het huwelijk van koningin Maxima en Koning Willem-Alexander in 2002, woont sinds 24 jaar met veel plezier in de Beemster, nu gemeente Purmerend. Na zijn medewerking aan een benefietconcert om geld op te halen voor de Oekraïne via giro 555, wil hij nu zijn eigen gemeente helpen geld op te halen om de Oekraïense vluchtelingen een warm welkom te heten in de Beemster.

Kraayenhof komt met zijn Quartet het succesvolle theaterconcert ‘100 Jaar Piazzolla’ spelen. De muzikanten en zijn hele team werken deze avond belangeloos mee. Aan het einde van de avond wordt er een financiële collecte gehouden bij de deur. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar dit prachtige muzikale eerbetoon aan de grote tangomeester Astor Piazzolla, waarbij vier muzikanten over zijn markante leven vertellen en zijn mooiste muziek spelen. De regie is van Leoni Jansen, eveneens een Beemsterling.

Er zijn al een aantal weken een heleboel vrijwilligers bezig om de appartementen in het Gemeentehuis in te richten met spullen van verschillende donateurs. Er zijn al bedden, beddengoed, kasten, fauteuils, tandenborstels, kleding, play stations, gedoneerd, maar er is nog veel meer nodig.

Donaties zijn nu al welkom o.v.v. ‘Oekraïne’, t.n.v. Stichting Clavel Rojo, bankrekeningnummer:NL34 ABNA 05861866 62

Je kunt ook gebruik maken van deze Tikkie-link: https://tikkie.me/pay/Stichti7530/twRRRM8MNkpodJkpqiiN9q