Carel te zien in ‘Ivo op Zondag’

Zondagochtend 26 november, om 11u is Carel Kraayenhof te zien in het AVROTROS tv-programma ‘Ivo op Zondag’  op NPO 1, gepresenteerd door Ivo Niehe. Het is een heerlijk zondagochtend programma vol culturele tips en mooie, rustige en inspirerende gesprekken.

In het item ‘De zondagochtend van….’ neemt Carel de kijker mee hoe zijn zondagochtend samen met zijn vrouw Thirza Lourens er uitziet. U zult zien dat bij Carel en Thirza de zondagochtend alles behalve rustig is aangezien Carel regelmatig matinees in het land speelt zoals met zijn ‘Carel Kraayenhof Quartet’ waarmee hij momenteel in de theaters staat met het programma ‘Carel viert de Tango’ of binnenkort weer een nieuwe programma ‘Melancholie Polder 2’ met Leoni Jansen.

Speciaal in deze uitzending ook een extra aankondiging van het benefietconcert van Carel met het Matangi Quartet op 17 december in de Sint Jansbasiliek van Laren (NH). De opbrengst van dit benefietconcert zal ten goede komen aan het Prinses Maxima Centrum. Carel en Thirza  zijn ouders van twee gezonde en energieke volwassen zonen, maar het had ook anders gekund. Als ouders wil je niets liever dan dat je kinderen gezond en gelukkig zijn. Carel hoopt dan ook met dit kleine gebaar de wereld van de zieke kinderen een beetje beter te maken.

Carel en de geweldige strijkers van het Matangi Quartet spelen deze avond het programma ‘Maestro Morricone’ . Een muzikaal programma vol prachtige filmmuziek. Gegarandeerd dat u in de speciaal voor deze gelegenheid rijk gedecoreerde Sint Jansbasiliek dichter naar elkaar schuift en wegdroomt naar mooie oorden. Wij hopen u te ontmoeten in Laren of bij het theaterconcert ‘Carel viert de Tango’.

U kunt kaarten reserveren via LadiesinArt