Concert Carel & Lavinia verplaatst naar Theater Figi

PERSBERICHT
Zeist, 6 september 2017

Concert Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof verplaatst naar Figi!
Aanstaande zaterdag 9 september kun je genieten van de magische combinatie van harp en bandoneon tijdens Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof In Concert! Gezien de weersverwachtingen vindt het concert niet plaats in het Slottuintheater, maar in de grote zaal van Theater Figi. Het zou zo mooi zijn geweest om een concert te geven in de betoverende Slottuinen, maar wij durven het risico niet te lopen dat het gaat regenen.
Het programma voor deze avond biedt een spannende afwisseling van werken die speciaal voor de gelegenheid door Kraayenhof en Meijer geschreven of bewerkt zijn voor harp en
bandoneon. Tickets zijn voor € 24,- verkrijgbaar via www.peppel-zeist.nl, de show start om 20.00 uur en de deuren gaan om 19.00 uur open.
Bloemendaal sept 2017
In de afgelopen jaren ontmoetten bandoneonist Carel Kraayenhof en harpist Lavinia Meijer elkaar regelmatig backstage bij concerten en festivals. Op de trap naar de artiestenfoyer van Carré kwam het hoge woord eruit: ‘laten we snel eens afspreken om te gaan repeteren voor een serie duo concerten’. Na een uurtje repeteren wisten beide al genoeg: dit gaat werken, dit wordt heel mooi en bijzonder. De duo-concerten van Lavinia en Carel oogsten inmiddels veel lof en de zalen zitten vol.
Zowel Carel Kraayenhof als Lavinia Meijer gelden wereldwijd als musici die hun instrument tot in de finesses beheersen en met hun verbluffende spel tot de absolute top op hun instrument worden gerekend. Nog iets wat zij gemeen hebben: deze musici laten zich niet in hokjes plaatsen. Kraayenhof werkt met o.a. Sting, Ennio Morricone, Yo-Yo Ma, Joshua Bell, JURK!, Caro Emerald en 3JS. Lavinia was de afgelopen maanden veelvuldig op het podium te vinden met o.a. Ólafur Arnalds, Amsterdam Sinfonietta, Kronos Quartet, Michiel Borstlap, Janine Jansen en Gare du Nord. Maar ze werkt ook met dj’s en is een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse gitarist en componist Bryce Dessner (the National).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord