Gelukkig 2016 – Carel Kraayenhof

Wij wensen jullie een heel mooi, gezond en inspirerend 2016!
Het belooft een mooi jaar te worden. Een klein jaaroverzicht in volgelvlucht!
In deze eerste maand van het jaar verwachten wij de langverwachte DUO CD ‘Hotel Victoria’ uit te kunnen brengen. De Cd staat weer vol prachtige folkloremuziek uit o.a. Noord-Argentinië. Carel en Juan Pablo hebben ook ieder een aantal nieuwe composities geschreven.
Als u staat ingeschreven voor onze Nieuwsbrief krijgt u als eerste de gelegenheid om deze CD te bestellen.
Nieuwjaarskaart
Voor de tweede keer in zijn carrière zal Carel in februari concerten geven in Zuid-Korea. Dit keer gaat hij samen met Juan Pablo Dobal, met het programma ‘Hotel Victoria’. Om precies te zijn reizen zij naar Pyeongchang. Daar vindt jaarlijks het klassieke muziekfestival ‘Great Mountains Music Festival’ plaats. Voorafgaande aan deze concerten geven zij in Tokyo, Japan, een concert in een prachtig tangotentje waar regelmatig grote tango maestro’s komen spelen (zie agenda).
Verder in februari zullen Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof ook nog een aantal concerten samen geven.
Op 5 mei zal Carel aanwezig zijn als jurylid bij een bandoneonwedstrijd in Klingenthal, Duitsland en op 7 mei geeft hij samen met het Carel Kraayenhof Ensemble daar een concert. Dit concert zou eigenlijk afgelopen jaar hebben plaatsgevonden maar omdat Carel onverwachts last kreeg van zijn galstenen en deze operatief verwijderd moesten worden heeft kon hij niet afreizen naar Duitsland.
Op 2 september zal het Carel Kraayenhof Ensemble waarschijnlijk ook een prachtig concert geven tijdens het prestigieuze en zeer bekende festival ‘Musikfest Bremen’ in Duitsland.
Dit is het komende jaar in vogelvlucht! Heeft u ook zo’n zin in het nieuwe jaar? Laat het ons weten via twitter of Carels facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord