Foto Reinout Bos

Het laatste CKE-concert én een nieuw begin

Het afscheid

 

Het laatste concert met het Carel Kraayenhof Ensemble zit er op. Met een enorme knal, een afgeladen kerk in Schermerhorn, en honderden ballonnen die na afloop van het concert vanuit het dak op ons neerdaalden, hebben wij afscheid genomen van het Carel Kraayenhof Ensemble. Maar, zoals Carel ook in de voorstelling zei: “Elk einde is ook een nieuw begin”.

Het laatste applaus.

 

Eind november nemen Carel en Juan Pablo hun nieuwe cd ‘Dwaze Tijd-Tiempo Loco’ op en eind januari begint de gelijknamige tournee door heel Nederland. In februari begeleiden wij nog vijf keer Het Nationale Ballet met de prachtige choreografieën van Hans van Manen, ‘5 Tango’s’. In april geeft Carel samen met Jeroen van Veen en Leoni Jansen een aantal voorstellingen met het programma Brakland.

Een nieuw begin geeft ruimte voor nieuwe projecten

Zo is Carel gevraagd door productiehuis Via Berlin om samen met het het Ragazze Quartet, onder de vleugels van Orkater, mee te werken aan een nieuw theaterproject. De actrices tijdens deze productie zijn: Dagmar Slagmolen (via Berlin) en Meral Polat. Carel vindt het enorm fijn dat ook Juan Pablo Dobal en Jaap Branderhorst in deze productie meespelen. De verkoop in de theaters van deze voorstelling is nu in volle gang.

Op 3 december is Carel te zien samen met Lavinia Meijer in het tv-programma ‘Tijd voor Max’ op NPO 1. Dit optreden staat in het teken van het project ‘Max Maakt Mogelijk’, waarvoor Carel en Lavinia op 19 december een benefietconcert geven in de Sint Jans Basiliek in Laren.