Carel Kraayenhof

Nieuw programma Carel Kraayenhof via livestream

Zoals de meesten van ons bracht Carel Kraayenhof de laatste maanden noodgedwongen door in zijn huis en tuin in de landelijke omgeving van de Beemster, zijn ‘Hollandse pampa’.

Zijn leeggelopen agenda veroorzaakte onbedoeld een grote vrijheid, en langzamerhand keerde Carel terug naar zijn muzikale roots, zijn eerste kennismaking met de piano toen hij acht jaar oud was. Later, op zijn achttiende, begon hij concertina en trekharmonica te spelen, en uiteindelijk leidde zijn liefde voor de muziek tot zijn ontdekking van de bandoneon, waarvan hij sinds zijn 24e onafscheidelijk is.

Na 30 jaar sextet en 10 jaar als duo met pianist Juan Pablo Dobal, keert Carel nu terug naar waar het begon: met zijn bandoneon op schoot in de huiskamer.

Ongehoorde Muziek

In zijn soloprogramma ‘Ongehoorde Muziek’ speelt Carel nieuwe composities, arrangementen en solo’s op de bandoneon die eerder niet of nauwelijks gehoord zijn. Op donderdag 25 juni om 20.30 uur zal Carel spelen in het Rietveld Theater in Delft. Het concert zal thuis te volgen zijn via een livestream. Toegang tot de livestream kan gekocht worden via de website van het theater.

Een rijkdom aan tango’s en folkloremuziek, maar ook klassiek en pop komt om de hoek kijken.

Puur genieten!

Concert: Ongehoorde Muziek — Carel Kraayehof
Datum: 25 juni 2020
Aanvang: 20.30 uur

Toegang via kaartverkoop van het theater

YouTube-kanaal van het Rietveld Theater