Carel Kraayenhof live op Terschelling

Tango op Terschelling

Regelmatig spelen wij op bijzondere plekken in Nederland. Zo zien wij ook uit naar ons optreden op maandagavond 30 april. Dan geven Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal nog een keer een concert met muziek van Hotel Victoria op Terschelling.

Dit keer spelen zij in KOERS TERSCHELLING, Heereweg 40 in Midsland-Noord, op Terschelling. Kaarten zijn te reserveren via info@koersterschelling.nl.

Wat is KOERS TERSCHELLING:

Waar

Het eiland is bij uitstek een inspirerende plek.
Even los van de vaste wal.
De dynamiek van het eiland: strand, bos, zee, duin, wad.
Tot rust komen in de weidse natuur: de luchten, de wind, het licht, de zon, het water, de eindeloze ruimte, de vrijheid en de stilte… en nog zoveel meer
om je te verwonderen en op te ademen.
Hier voel je dat de horizon hemelsbreed is.

Wat

KOERS TERSCHELLING biedt een inspirerend programma waarbij gebruikt gemaakt wordt van de natuurlijke elementen van het eiland.
Een soort ‘outdoor’ op het gebied van Bezinning & Recreatie.

KOERS TERSCHELLING wil een ontmoetingsplek en -beweging zijn voor mensen die zoeken naar christelijke spiritualiteit in vernieuwende, open en eigentijdse (werk)vormen. Dit alles in een ontspannen sfeer met de bedoeling weer opgeladen en verrijkt je weg te kunnen vervolgen. Dus: bezinningsrecreatie.

Programma 

Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod van: creatieve workshops, yoga, dans, muziek, verhalen vertellen, meditatieve wandelingen, landart, schilderen, maaltijden, spel, cursussen, lezingen, theatervoorstellingen, etc.

Op aanvraag worden ook programma’s op maat gemaakt voor jongeren en/of ouderen, grote en kleine groepen,  bedrijven, instellingen, scholen, families, etc.

De programma’s vinden het hele jaar door plaats. Met name tijdens de vakanties.
De workshopleiders zijn ervaren en deskundig en komen uit het hele land.
De deelne(e)m(st)ers of koersgenoten zijn eilandgasten en eilanders.

Bekijk de KOERS-agenda en bepaal je eigen koers! www.koersterschelling.nl