Thirza Lourens draagt management Carel Kraayenhof na 25 jaar over

Aankomende 1 mei stop ik definitief met mijn werkzaamheden als manager van Carel Kraayenhof. 

Na bijna 25 prachtige jaren is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Aanvankelijk zou ik afgelopen maart afscheid hebben genomen van mijn werkzaamheden maar het Corona-virus hield mij nog even in de managerstoel.

De mensen die nauw met mij samenwerken weten dat ik vijf jaar geleden weer ben gaan studeren en dat ik sinds twee jaar een coaching praktijk heb waar ik mijn vak als life-coach uitoefen. Ik help mensen die iets wezenlijks in hun leven willen veranderen of die oude patronen willen doorbreken; onder mijn cliënten – hoe kan het ook anders – zijn ook een aantal acteurs en muzikanten. Daarnaast werk ik als coach op een MBO en als coach bij een organisatie die familiebedrijven ondersteunt bij de overdracht van hun bedrijf naar de volgende generatie.

Terugblik

Als ik terugkijk op de afgelopen 25 jaar heb ik zoveel om dankbaar voor te zijn. Ik heb concerten geboekt over de hele wereld, gewerkt met grote nationale en internationale muzikanten zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Osvaldo Pugliese, Ennio Morricone en Sting. Alle dromen die ik koesterde om deze muziek over het voetlicht te brengen zijn uitgekomen. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen, maar mijn dromen zijn hier niet bij gebleven.

Carel Kraayenhof en Thirza Lourens

Droom

Het helpen van mensen is nog zo’n droom die de afgelopen jaren om aandacht schreeuwde: ik besloot mijn hart te volgen en life-coach te worden. Inmiddels is deze droom uitgekomen en heb ik een fantastisch lopende praktijk.

Een andere droom die me nu bezighoudt is het schrijven van een boek: een verhaal over mijn leven als manager en partner van de geweldige muzikant en componist Carel Kraayenhof.

Ik laat met een gerust hart Carel achter bij zijn nieuwe manager Stephan Staal van Theaterkantoor.nl .

Met warme groet, Thirza Lourens