Benefietconcert voor Musicians without Borders

Het mooie van muziek is dat het een internationaal communicatiemiddel is die landen, culturen en religies samenbrengt en zo de grenzen doet vervagen die soms gewild en ongewild worden gesteld. Dat samenbrengen is ook precies het doel van de stichting Musicians without borders door middel van projecten, concerten en conferenties. Hieruit zijn verschillende succesvolle projecten ontstaan in Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Kosovo en het Midden-Oosten.
Musicians without Borders kent ook geen grenzen in de muziekgenres, van traditionele koormuziek tot Bach tot the Ramones, alles is welkom. Carel Kraayenhof en Juan Pablo gaan hieraan bijdragen met een prachtig benefietconcert op 6 Oktober om 16:00 in de Robijn Concertzaal georganiseerd door Ypma piano’s in samenwerking met Musicians without Borders.
Er zijn nog kaarten beschikbaar die u kunt reserveren voor 15 euro inclusief een drankje tijdens de meet&greet na afloop. Voor meer informatie kunt u onze agenda raadplegen of via https://www.ypmapianos.nl/concertzaal.html

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord