Carel Kraayenhof in gesprek met Vluchtelingenwerk Nederland en COA Zwolle

Vluchtelingenwerk Nederland
Op de nieuwe CD LIBERACION, die oktober uitgebracht gaat worden en waar Carel twee jaar aan gewerkt heeft staan heel veel nieuwe composities die te maken hebben met het thema ‘Bevrijding’. Zo staat er een compositie op ‘Cry for Freedom’, maar ook een compositie ‘Aleppo’.
Carel Kraayenhof voert momenteel gesprekken met het COA Zwolle over een te geven concert, in november voor de Syriërs in de IJsselhallen in Zwolle. Hij had nooit kunnen vermoeden toen hij twee jaar geleden aan dit project begon dat de wereld op dit moment zo enorm in brand zou staan. Hij voelt zich zeer betrokken bij de mensen die huis en haard en vaak ook hun gezinnen hebben moeten verlaten om te vluchten voor het geweld in hun land. Hij hoopt dat zijn muziek een beetje troost en afleiding kan geven.
Maar Carel wilt niet alleen een concert geven en dan weer inpakken en vertrekken. Zijn droom is om deze vluchtelingen iets blijvends te geven. Zo is het zijn droom om instrumenten in te zamelen voor de Asielzoekerscentra (AZC) en deze aan te bieden zodat de mensen die vroeger, thuis een instrument bespeelden, nu de mogelijkheid krijgen om dit weer op te pikken en hun lange dagen in de AZC’s een beetje op te fleuren. Hierover zijn nu intensieve gesprekken gaande met Vluchtelingenwerk Nederland en de landelijke verantwoordelijke hiervoor bij het COA. Mocht u op de hoogte willen blijven, volg dan Carel Facebook of twitter, of stuur een email naar: liberacion@carelkraayenhof.nl
Wij houden u op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord