De reis voor 2023 is uitgesteld. We leggen je graag uit waarom…

Ga mee op muziekreis naar Argentinië (reis uitgesteld)

Tot onze vreugde kunnen we jullie meedelen dat onze reis naar Argentinië eindelijk kan worden georganiseerd.

Nadat we de reis vanwege corona twee jaar moesten uitstellen, hebben we nu gepland om begin februari 2023 met 40 deelnemers en een muzikaal begeleidend team door Argentinië te reizen.

Het doel is, naast het genieten van het prachtige Argentijnse landschap, het heerlijke eten en goede wijn, om samen een spannende ontdekkingstocht te doen naar de Argentijnse volksmuziek, de ‘folklore’.

Je kunt als reiziger op verschillende manieren deze muziekreis beleven: als luisteraar, maar ook als deelnemer aan het muzikale proces. Behalve ikzelf met mijn bandoneon gaan ook nog andere muzikanten mee: zangers Alvaro Pinto Lyon en Orlando Miño met hun gitaar, charango en bombo, en zij zullen je onderdompelen in de chamamé van Corrientes, de chacarera van Santiago del Estero, de zamba van Tucumán en Salta, en de carnavalito van Jujuy.

We zullen concerten en festivals bezoeken en uitwisselingen met lokale musici opzoeken, maar ook kunnen we samen de Misa Criolla zingen en musiceren in de bus. Wie houdt van zingen of van gitaar of bandoneon spelen, of wie een percussieworkshop op de bombo wil meemaken, is van harte welkom!

De route

We zullen vertrekken vanuit Buenos Aires op 4 februari, en vervolgens gaat de reis via Rosario, Corrientes, Santiago del Estero, Tucumán en Salta naar de bergen van Jujuy.

Daar bezoeken we onder andere ons bandoneonproject i.s.m.maestro Daniel Vedia, en kunnen we de vorderingen van de kleine bandoneonspelers bewonderen!

Vanaf ons vertrek uit de hoofdstad zullen alle reizen en hotels geregeld zijn, tot en met de vliegreis vanuit Jujuy terug naar Buenos Aires. Behalve Thirza en ik zal ook onze Nederlands sprekende Argentijnse vriend Pedro Kóbila als reisgids meegaan.

Geef je snel op door een mail naar reizen@carelkraayenhof.nl als je belangstelling hebt voor deze inspirerende reis! Dan houden we je op de hoogte van de details.

Ook organiseren we rond eind september een informatiebijeenkomst in Amsterdam. Er kunnen buiten de staf maximaal 40 passagiers meegaan. Met veel plezier kijk ik uit naar onze ontmoeting in mijn geliefde Argentinië!

Abrazo grande!

Carel Kraayenhof

in samenwerking met: Claartje Fukken en Thirza Lourens