Kraayenhof Tango Ensemble terug uit Indonesie

Het Kraayenhof Tango Ensemble is weer thuis van drie concerten op Java en het geven van een master class en twee workshops in Jakarta.

Het was een geweldige ervaring om te spelen in een land waar de Argentijnse Tango nog niet echt is geïntroduceerd. Het was dan ook even spannend hoe het publiek tijdens ons eerste concert in Theater Kumunitas Salihara in de wijk Kemang in Jakarta zou reageren.

Tot onze vreugde bleek het publiek vanaf de eerste noot te genieten en uitbundig te reageren op onze muziek.

Dit enorme leuke theater waar niet alleen muziek te beluisteren is maar ook kunst te bezichtigen is en regelmatig ook dans wordt presenteert heeft een prachtige tuin en een gezellig restaurant. Dit theater is een dochter theater van het tropentheater in Amsterdam. Deze laatste heeft de managers van Salihara onderwezen hoe je een theater kunt opzetten en laten groeien. En met succes! Vervelende bijkomstigheid is nu dat nu het Tropentheater in Amsterdam moet sluiten vanwege de bezuinigingen en waarschijnlijk daardoor  dit theater geen hulp meer kan krijgen uit Nederland…….

1 antwoord
  1. Arnaud Kokosky Deforchaux
    Arnaud Kokosky Deforchaux zegt:

    Als artistiek leider van het Tong Tong Festival in Den Haag was ik naar Maleisië en Indonesië gegaan om festivals te bezoeken. Zeer benieuwd was ik naar de reactie van het publiek in Jakarta op het optreden van het Kraayenhof Tango Ensemble. Uitbundig, enthousiast! Een man achter mij uitte zijn goedkeuring door constant ‘Mantep’of ‘Bagus’en ‘Hebat’te roepen. De volgende dag heb ik jullie net gemist in Solo. Wie weet tot op het Tong Tong Festival!! Dank voor jullie mooie optreden! Arnaud Kokosky Deforchaux, artistiek leider Tong Tong Festival (22 mei t/m 2 juni 2013)

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord