Lekker tapas eten en daarna een concert van het duo in Austerlitz

De twee concerten in het Beauforthuis in januari zijn uitverkocht, maar voor iedereen die geen kaarten heeft weten te bemachtigen hebben we nu leuk nieuws!

Op zondagmiddag 19 februari 2012 kun je namelijk aanschuiven bij een tapasconcert met muziek verzorgd door Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal. Dit wordt een concert met veel avontuur, improvisatie, passie en natuurlijk Piazolla. En uiteraard geheel akoustisch. Het tapasconcert vindt plaats in theater het Beauforthuis in Austerlitz.

Het theatercafé is vanaf 11 uur open en vanaf 15:00 uur kun je er heerlijke biologische tapas bestellen: dat zijn diverse koude of warme spaanse hapjes op een bord. Maar ook soep en andere lekkere dingen. En alles voor een zacht prijsje, onder de €10.

Je hoeft voor de tapas niet vooraf te reserveren, maar voor het concert natuurlijk wel!

We vinden het leuk als je erbij bent dus bestel je concertkaarten online via de pagina van het Beauforthuis of reserveer via het onderstaande telefoonnummer.

19 februari 2012 – aanvang tapas 15.00 – aanvang concert 17.30

BeauforthuisWoudenbergseweg 70 • 3711 AB  Austerlitz (bij Zeist)

tel. 0343 – 49 32 27 • info@beauforthuis.nl

1 antwoord
 1. Henny Helsloot
  Henny Helsloot zegt:

  Beste Carel,

  Hartelijk dank voor een geweldige avond. Ik was er gisteravond bij in Austerlitz en ik heb ontzettend genoten. Van je muziekaliteit, je samenwerking met Juan (mooi om te ervaren!) en de klik met het publiek. Fijn, dat je de moeite nam om een aantal zaken uit te leggen, dat was voor mij erg verhelderend.
  Ik wist eigenlijk niet goed wat te verwachten maar gaandeweg het programma werd ik gegrepen door de klanken en je passie voor de muziek.

  Dank je wel!!!
  Henny.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord