Nieuw management voor Carel Kraayenhof

Marco van de Klundert is de nieuwe manager van Carel Kraayenhof. Marco is oprichter van Domselaer Artist Management en is een bekende in de klassieke muziekwereld. Hieronder stelt Marco zichzelf even voor.

Hallo vrienden van Carel Kraayenhof!

Mijn naam is Marco van de Klundert en ik verzorg sinds kort met mijn bedrijf Domselaer Artist Management het management van Carel. Het is een eer om met een artiest van zijn kaliber samen te gaan werken. Ik zal kort iets over mezelf vertellen.

Ik ben de afgelopen jaren voornamelijk actief geweest in de klassieke muziekwereld. Eerst op het podium als tenor en daarna achter de schermen, in het publicitair en zakelijk management van onder meer het Egidius Kwartet, Ton Koopman & Amsterdam Baroque en de laatste jaren als zakelijk directeur van Nieuw Vocaal Amsterdam, een klassieke zangopleiding voor de jeugd.

Het is al jaren mijn ambitie om de klassiek muziek voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk te maken, en de afstand tussen artiest en publiek, oud of jong, zoveel mogelijk te verkleinen. En Carel is in mijn ogen bij uitstek de musicus en artiest die laat zien dat bij excellent musiceren grenzen niet bestaan. De verbindingen die hij legt tussen tango en klassieke muziek, de bandoneon die hij als solo-instrument inzet bij klassiek repertoire, zijn samenwerkingen met onder meer Matangi Kwartet, harpiste Lavinia Meijer, pianiste Marietta Petkova, violiste Lisa Jacobs, het is teveel om op te noemen. Daar wil ik, met mijn ervaring en netwerk, mijn bijdrage graag aan leveren.

En natuurlijk vergeten we daarbij de tango en het theater niet. Carel is dé ambassadeur van de tango, ook internationaal. Kijk bijvoorbeeld naar het programma Carel viert de Tango, met zijn eigen kwartet, dat momenteel volle zalen trekt.

Kortom, er is veel te doen en ik verheug me er enorm op. Als de mogelijkheid daar is schud ik jullie graag persoonlijk de hand.

Met vriendelijke groet,
Marco

Management Carel Kraayenhof

Domselaer Artist Management | Marco van de Klundert

Telefoon: +31 (0)6 – 215 03 480

E-mail: marco@domselaer.nl
Boekingen: bookings@carelkraayenhof.nl