Nieuwsbrief augustus Carel Kraayenhof

Deze Nieuwsbrief is afgelopen week verzonden aan onze abonnees. Wilt u ook als eerste het leukste nieuws ontvangen? Schrijf u dan in op onze website voor de Nieuwsbrief.PoKaDoKa_Poster_Carel_Kraay

Lieve vrienden en relaties,
Wij hopen dat iedereen een heel fijne maand heeft gehad.
Wij zijn doorgegaan, samen met regisseur Jos Groenier en filmmaker Joost Gulien, met de voorbereidingen voor de videobeelden bij onze nieuwe theatershow ‘Liberación’ . Daarnaast is er heel veel tijd gaan zitten in het mixen van onze nieuwe CD, waarbij Carel af en toe een dag belangrijke assistentie heeft gekregen van onze muzikanten. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en verheugen ons erop deze muziek met jullie te delen. Op 28 oktober zal de release plaatsvinden. Op dit moment zijn wij, samen met fotograaf en ontwerper Rob Becker, beland in de eindfase van het ontwerpen van de CD en het hoesje.
Tussen de bedrijven door is Thirza nog even geopereerd aan haar meniscus en haar knieschijf en druk bezig met het herstellen van deze ingreep.

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof
In het afgelopen jaar heeft de harpiste Lavinia Meijer aan Carel gevraagd of hij een concert met haar wil verzorgen op 12 september in de Philharmonie in Haarlem. Lavinia is dit jaar ‘Artist in Residence’ in de Philharmonie Haarlem. Daarom mag zij zelf een aantal bijzondere concerten organiseren. Het concert met Carel is er één van. Omdat er altijd veel tijd en energie gaat zitten in het arrangeren van een totaal nieuw programma, hebben het management van Lavinia en Thirza besloten een extra aantal van deze speciale concerten in dit komende seizoen te boeken. De eerste officiële try-out is op 5 september in de Edese Concertzaal.
Helaas komt het geplande concert van Carel en Lavinia op 18 september in de Toonzaal in Den Bosch te vervallen. Hiervoor in de plaats speelt het ‘Carel Kraayenhof Ensemble’ op 20 september in de Toonzaal. Zie voor alle concerten van Carel en Lavinia de agenda op onze website.

Zondagochtend Concert
Al 20 jaar zendt de AVRO op NPO radio 4, voorafgaande aan het ‘Zondagochtend Concert ‘, vanuit het Concertgebouw in Amsterdam van 10 tot 11 uur verschillende live optredens uit vanuit de Spiegelzaal .
Op 7 september viert dit unieke radioprogramma met presentator Hans van den Boom dit met een jubileumuitzending. Het ‘Carel Kraayenhof Ensemble’ zal in dit programma te beluisteren zijn. Uiteraard bent u van harte welkom om bij deze uitzending aanwezig te zijn.

PoKaDoKa
Rond het weekend van 30 en 31 augustus kan het zijn dat u Carel’s stem hoort op de radio in de commercial van de PoKaDoKa (Podium cadeaukaart). Dit is een commercial rond de vernieuwde theaterbon die iedereen cadeau kan geven aan familie, vrienden of collega’s. Met een PoKaDoKa kaart zou je ook iemand een kaartje voor de theatershow ‘Liberación’ kunnen geven!

Met warme groeten,
Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord