Nieuwsbrief Augustus Carel Kraayenhof

Lieve vrienden en relaties,

Wij hopen dat iedereen een heerlijke zomer heeft gehad. De zomer heeft ons veel energie gegeven. Carel is druk aan het componeren voor de nieuwe theatershow in 2014-2015, die geboekt zal gaan worden door ons nieuwe boekingskantoor ‘Bureau Lommerde & Tonen’. Momenteel onderzoekt Mark Schoots (marketeer) de subsidie-, sponsor-  en crowd-funding-mogelijkheden voor deze nieuwe show. Zonder deze drie elementen zal het heel moeilijk worden een nieuwe show en CD op de markt te brengen.

Thirza is heel blij dat ze in de afgelopen zomer versterking heeft gevonden op kantoor en tijdens de concerten. Per 10 juli is Juli Golin het team komen versterken. Juli werkte al eerder voor ons in 2008 en 2009 via het bureau van Sylvia Snel, PR3.

Wij zijn ook heel erg blij dat Jaap Branderhorst volledig hersteld is van de nierdonatie aan zijn broer Kees. Beiden hebben geen complicaties gehad en zijn weer fulltime aan het werk.

Nadat bij het Residentie Orkest afgelopen 30 april Carels 20 minuten durende compositie ‘Suite Compasión’ in première ging, is deze nu ook te beluisteren op zondag 25 augustus in Thorn tijdens het Grachtenfestival Thorn. Daar geeft Carel met het ‘Sint Petersburg Chamber Orchestra’ o.l.v. dirigent Joost Smeets een concert in de Abij Kerk om 16:00 uur.   https://www.grachtenfestival-thorn.nl/grachtenfestival/

De compositie ‘Bamestra’ van Carel is afgelopen zomer gearrangeerd door Sylvia Maessen voor de concerten met het Nederlands Symfonie Orkest op 2 en 3 oktober in Enschede en Deventer. Naast deze compositie speelt Carel tijdens deze concerten de ‘Hommage a Liege’ (concert voor bandoneon, gitaar en strijkers) van Astor Piazzolla met Izhar Elias op gitaar.

www.nederlandssymfonieorkest.nl

Het Kraayenhof Tango Ensemble geeft op 15 september tijdens de Monumentendag een gratis bij te wonen concert in Bibelot, Waterstaatskerk in Dordrecht. Aanvang eerste concert: 14:00 u.

Het Duo Kraayenhof – Dobal geeft op 8 september een gratis toegankelijk concert op Burchtplein in Wassenaar, aanvang 15:00 u. www.pleinmusique.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord