Nieuwsbrief Januari aan al onze abonnees verzonden

Beste Vrienden en relaties,

Buiten is het ijskoud en zien wij de sloten al veranderen in glanzend diamant. December was een drukke maand voor Carel. Naast zijn medewerking als bandoneonist aan de nieuwe CD’s van: Caro Emerald, LA de Voices en JURK!, gaf hij ook 9 concerten met Sinfonia Rotterdam, waarvan er twee in Siberië plaatsvonden. Het Kraayenhof Tango Ensemble (KTE) gaf een mooi optreden tijdens het Telegraafkerstconcert in Haarlem. Wellicht heeft u dit optreden gezien op tv na de kersttoespraak van de Koningin.

Wegens de crisis en de bezuinigingen overheerst momenteel de kou ook de cultuurmarkt . Gelukkig waren de afgelopen duo-concerten in Oosterbeek, Utrecht, Oostzaan en Tilburg warm en compleet uitverkocht!

Momenteel zijn wij druk bezig met de boekingen voor het nieuwe seizoen 2013-2014. Dit is altijd een drukke en spannende periode. Gelukkig kunt u de komende maanden nog genieten van de concerten van het Kraayenhof Tango Ensemble en de concerten van het DUO die wij vorig jaar mochten boeken.

Televisie

Mocht u voorlopig niet de deur uit willen dan is Carel te beluisteren en te zien op de televisie op:

16 januari om 23:30 op Nederland 3: Muziekaflevering van ‘De Zomer Voorbij’ met daarin het nummer ‘Mis Pibes’ met de 3 J’S

18 januari om 17:35 op Nederland 2: ‘50 Jaar Ronnie Tober’ met daarin Carel en Ronnie met ‘My Way’

Sexteto Canyengue 25 jaar!

Dit jaar willen wij extra aandacht besteden aan het 25-jarig jubileum van Sexteto Canyengue. Dit sextet, dat voornamelijk op internationale en nationale tangofestivals speelt, wordt dit jaar aangevuld met de cellist Jan Willem Troost. Hiermee gaat een oude wens van Carel in vervulling om zoveel mogelijk de sound van de ‘orquestra tipicas’ te benaderen. Ook onderzoeken wij in 2013 de mogelijkheid om een nieuwe CD van Sexteto Canyengue middels ‘crowd funding’ op te nemen en uit te brengen. Hierbij zullen wij alle vrienden en relaties van Sexteto Canyengue verzoeken een financiële bijdrage te leveren om dit idee te realiseren. Meer informatie hierover in onze volgende Nieuwsbrief.

Concerten Sexteto Canyengue:

24 februari  Amsterdam: www.tangoalma.nl

30 maart Maastricht:  www.tangomaastricht.nl

Bandoneons voor Jujuy

Ons project om geld in te zamelen voor de aanschaf van bandoneons voor Jujuy loopt nog door. Wij danken alle gulle gevers  voor hun giften. Mocht u nog een bijdrage willen leveren dan kan dat op bankrekeningnummer: 58.61.86.662 t.n.v. St. Clavel Rojo in Den Haag, o.v.v. Jujuy

Meer over dit project in onze volgende Nieuwsbrief.

Duoconcerten:

18 januari             – Aduard:  www.abdijconcerten.nl

19 januari            – Kerk Schermerhorn:  www.grotekerkschermerhorn.nl

26 januari            – Voorburg: www.detobbe.nl

KTE concerten:

27 januari            – Ruurlo: www.kunstkringruurlo.nl

2 februari            – Eindhoven: www.muziekgebouweindhoven.nl

8 februari            – Eindhoven: www.keizerkarelpodia.nl

9 februari            – Rotterdam: www.dedoelen.nl

 

Met warme groet,

Carel en Thirza

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord