Overweldigende reacties van het publiek op try-out LIBERACION van het Carel Kraayenhof Ensemble

Carel Kraayenhof en Thirza Lourens zijn samen met de muzikanten van het Carel Kraayenhof Ensemble en de crew van LIBERACION enorm gelukkig met de reacties van het publiek op de social media.
Zij hopen dat dit meer publiek zal opleveren en dat er dus meer mensen kunnen genieten van deze bijzondere voorstelling.

_L4Z0046alt

Een aantal reacties:
*gisteravond enorm genoten van een geweldige productie. Op momenten ontroerend mooi! Rasmuzikanten. Beelden die de muziek versterken en andersom. Het vertelt een schrijnend verhaal van wereldburgers op de vlucht. Maar ook prachtige beelden van de Beemster, die optimale vrijheid verbeelden. Het is deze dagen een groot goed!

* de mooiste voorstelling die ik ooit gezien heb. Aan allen probeer nog een kaartje te bemachtigen voor de premiere dinsdag in utrecht Dank je carel ontroerend

*Carel Kraayenhof en zijn tangovrienden van het CKE zijn op tournee. Ik mocht gisteren de tweede try out bijwonen met Willeke en Leo en Lize.
Verpletterend mooie avond. Dank je wel…… Diep onder de indruk van jullie muziek samenspel ((zeldzaam gaaf) en de indrukwekkende belevenis. Dit trilt nog lang na en heb zelf wellicht nog wel een tweede keer nodig….
Als je kaartjes te pakken kunt krijgen: gaan! Dit is indrukwekkende muziek en theater met een groot hart en engagement.Gert Jan Slump

*Try out concert Carel Kraayenhof nieuwe CD Liberacion…in 1 woord: overweldigend mooi!!

*Weer op de terugreis naar Amsterdam
Het was een erg mooi concert Liberacion van Carel Kraayenhof met Trudi Koop — met Trudi Koop bij Station Purmerend.

*Super avond, Carel op zoek naar de combinatie. Hij heeft hem gevonden volgens mij! — met Carel Kraayenhof.

*Een heerlijk avondje ‪#‎carelkraayenhof! ‪#‎carel en zijn ensemble zetten de boel even op scherp. Door de oude klanken van de ‪#‎bandoneon vertelt ‪#‎kraayenhof ons dat de wereld scheef staat. Uit balans is.. Over ‪#‎vrijheid & ‪#‎onderdrukking, ‪#‎oorlog & ‪#‎vrede. Als muzikant weet Carel maar 1 manier omdat te uiten: ‪#‎spelen, spelen en spelen! Resultaat: een voorstelling met een visie en een ‪#‎ziel. Kortom: ‪#‎libercion is een ‪#‎aanrader! — met Carel Kraayenhof.

*Verpletterend mooie avond. Dank je wel. Diep onder de indruk van jullie muziek samenspel ((zeldzaam gaaf) en de experience. Dit trilt nog lang na en heb wellicht een tweede keer nodig….

*Liberación, Try out Purmaryn – Purmerend. Zó mooi!! Ik was er stil van. Ga zeker nog een keer!

*Dank je wel, Carel Kraayenhof voor de prachtige en mooi uitgevoerde composities en indrukwekkende beelden.

*Ik wil alle muzikanten zeer bedanken voor deze avond. Wat een overweldigend concert. Alles tot in de puntjes…niets statisch meer zoals we gewend zijn tijdens een concert. Het podium op deze manier gebruiken vond ik heel boeiend. Film aangrijpend. Jullie CD had ik al, maar nu na dit gehoord en gezien te hebben begrijp ik de achtergronden goed. Voor herhaling vatbaar!! Alle lof!!!!!

_L4Z0034alt

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord